Szigligeti strand

Szigligeti strand – szolgáltatások, térkép, belépők, képek, árak
You are here:
Szigliget egyik büszkesége az évente folyamatosan korszerűsített szigligeti strand. A strand Szigliget déli részén található. Szigliget strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
Balatoni strand - Szigligeti strand

GPS: 46.785844 17.436677


Nyitvatartás: 9:00 – 19:00


Megközelítés: Szigliget, Soponyai u. Parkolás a strand mellett (ingyenes).


További információk:
Gyermek: 3-18 év között
Napi családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 2.000
Kabin: 500/nap, 2.700/hét, 10.000/hó, 26.200/szezon
Értékmegőrző: 500/nap

Belépődíjak 2019-ben
A szigligeti strand

A csodálatos környezetben megépült fürdőhely minden igényét kielégíti az idelátogatónak. Különösen jól érezhetik itt magukat a gyermekekkel érkező családok. A kisgyermekek részére sekély, homokos partszakasz van kialakítva. Fürdés után homokvárat építhetnek, hintázhatnak, míg a nagyobbak labdajátékokkal is tölthetik az időt.

Megközelítés, parkolás: Könnyen megközelíthető, parkolás a strand mellett.

A sok virággal díszített parton mintegy 18 000 négyzetméter területen napos és árnyékos részek váltakoznak. A kényelmesebb pihenésre vágyók napozóágyakat kölcsönözhetnek. A vízi sportokat kedvelők vízibiciklit, egyéb eszközöket bérelhetnek.
A vendéglátóhelyeken hűtött italok, melegkonyhás étkezési lehetőség színvonalas kiszolgálással várják a vendégeket. Működik még fagyizó, salátabár, élelmiszerbolt, ajándékbolt, strandcikk-árus, hírlapárus, információs iroda.

Szép nagy strand, gondozott pázsittal, gyereköböllel.

A strand területén újonnan épült, színvonalas öltözők, kabinok, zuhanyzók, WC-k állnak a vendégek rendelkezésére. A víz majdnem derékig ér a lépcsőknél, fokozatosan mélyül. Az alja homokos, de már a bója előtt kezdődik az iszapos szakasz. Ez nem különösebben zavaró, mert aki nem úszni akar, nem távolodik el ilyen messze a parttól, az úszáshoz pedig elég mély a víz.

Strand Szigliget - szolgáltatások

Ingyenes: büfé, légvár, homokozó, hinta, csúszda, napozóágy, napernyő, vízibicikli, szörf, csónakbérlés, röplabda, foci- és kosárlabdapálya

Kerékpárosbarát szolgáltatások

A strand területére be lehet vinni a kerékpárokat. Ha bringával jövünk, le kell térnni a a balatoni körútról – már csak a látvány miatt is megéri. A strandon egyébként rengeteg bicikli elfér a tárolókban, egy részük árnyékba is kerül.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek - szigligeti strand

Lájkolj minket a Facebookon!

Utolsó módosítás: