Keszthely - Városi strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Keszthely Városi strand: a keszthelyi strand legjellegzetesebb épülete az 1864-ben épült szigetfürdő. A Balaton partján egyedülálló módon korhű stílusban felújított épület 2007-ben nyerte el ismét méltó formáját, a rekonstrukciót követően. Keszthelyi strandok: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A keszthelyi strandok közül ez a központi, ez kínálja a legtöbb szolgáltatást. A városi strand felújított vizesblokkokkal, igényes kiszolgáló egységekkel, több röplabda és strandfoci pályával, valamint modern játszótérrel várja a Balaton szerelmeseit. Megközelítés, parkolás: A strand a hajóállomástól délnyugati irányban található. A strand hátsó területén Balaton alakú feszített víztükrű, vízforgatós, nyitott élménymedencét alakítottak ki. A keszthelyi strandok a 2018-as szezonra megújulnak, erről fényképes beszámoló májusban várható. A létesítmény funkciójában is illeszkedik a strandhoz, amelyet a 21. századi igényeknek megfelelően, a legmodernebb technikai és építészeti megoldásokkal alakítottak ki. A strand hátsó területén nyári hónapokban a trópusi hangulatot idéző, zenés, részben fedett szórakozóhely (élményközpont) a Viviéra található, amelynek színpadán és sportpályáin rendezvénysorozatokat szerveznek.

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

GPS: 46.758518 17.251884


Nyitvatartás: 7:30 - 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Keszthely, hajóállomás. Parkolás: a strand főbejáratának közelében fizetős, a strand hátsó (déli) bejáratánál ingyenes.

További információk:
Gyermek: 6 éves kortól

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 698 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
5/5
Bringabarát
3/5
Bababarát
5/5
Balaton
3/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek