You are here:
Keszthely - Városi strand

Keszthely központi strandja a hajóállomástól délnyugati irányban található. A városi strand legjellegzetesebb épülete 1864-ben épült szigetfürdő. A Balaton partján egyedülálló módon korhű stílusban felújított épület 2007-ben nyerte el ismét méltó formáját, a rekonstrukciót követően.

Keszthely - Városi strand

GPS: 46.758518 17.251884


Nyitvatartás: …


Megközelítés: Keszthely, hajóállomás. Parkolás: a strand főbejáratának közelében fizetős, a strand hátsó (déli) bejáratánál ingyenes.


További információk:

A keszthelyi Városi strand

A városi strand felújított vizesblokkokkal, igényes kiszolgáló egységekkel, több röplabda és strandfoci pályával, valamint modern játszótérrel várja a Balaton szerelmeseit. A strand hátsó területén Balaton alakú feszített víztükrű, vízforgatós, nyitott élménymedencét alakítottak ki.

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár
A létesítmény funkciójában is illeszkedik a strandhoz, amelyet a 21. századi igényeknek megfelelően, a legmodernebb technikai és építészeti megoldásokkal alakítottak ki. A strand hátsó területén nyári hónapokban a trópusi hangulatot idéző, zenés, részben fedett szórakozóhely (élményközpont) a Viviéra található, amelynek színpadán és sportpályáin rendezvénysorozatokat szerveznek.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a keszthelyi Városi strandról