Keszthely Libás strand

Keszthely strand – térkép, szolgáltatások, árak, képek, belépők
You are here:
Keszthely Libás strand: az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően megújult vizesblokkok, igényes kiszolgáló egységek épültek a strandon (mellette üzemel a Phoenix vitorláskikötő). Keszthely strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
Balatoni strandok - Keszthely Libás strand

GPS: 46.765088 17.266655


Nyitvatartás: …


Megközelítés: Keszthely, Lóczy L. utca. Megközelíteni autóval, kerékpárral vagy gyalogosan a Libás strand utca felől (kikötői bejárat) illetve a Semmelweis utca felől (keleti vagy gyenesdiási bejárat) lehet. A fő autóparkoló a keleti oldalon található, de a kikötő felől is lehet parkolni. Mindkét parkoló ingyenes.


További információk:

Belépődíjak 2018-ban
A keszthelyi Libás strand

Korszerű és nagy játszótér valamint homokozó található a strandon, minden gyermek korosztály számára. Vizibicikli kölcsönző, trambulin és ajándékbolt működik a főszezonban a strandon.

Megközelítés, parkolás: Keszthely keleti szélén, a zámori városrészhez közel, a vitorláskikötő mellett található a Libás strand.

A néhány éve elkészült korszerű büfésor melegkonyhai, és hagyományos büfé ételekkel és italokkal várja kedves vendégeit a strand nyitva tartási idején túl is.

A keszthelyi strandok a 2018-as szezonra megújulnak, erről fényképes beszámoló májusban várható.

A nyugodt környezet, a homokos és füves területek megfelelő aránya miatt a strand a legnagyobb népszerűségnek talán a gyerekekkel érkező fiatalok és nagyszülők, családok körében örvend.

Szolgáltatások

Ingyenes: WIFI a strand egész területén, vizimentő és mentőorvosi szolgálat, parkoló, öltözők, mozgássérült WC, külső zuhanyzók, korszerű gyermek játszótér, homokos strandpálya, bicikli tárolóhely
Fizetős: büfésor, napozóágy bérlés, kabinbérlés, biciklitárolóhely bérlés, ugrálóvár, trambulin, kajak, kenu, vizibicikli, szörf
A strand nagysága mintegy 15000 m2, ligetes és napos füves területekkel, a vízparton széles homokos fövennyel. A víz – függetlenül a vízállástól – lassan mélyül, a talaj kemény, homokos. A fürdőterület öblös, félkör alakú kialakítása, lassan mélyülő vize a lehető legalkalmasabb a legkisebbek biztonságos fürdőzéséhez.

Kerékpárosbarát szolgáltatások

A kerékpárokat a strandon belül lehet tárolni.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a keszthelyi Libás strandról
További keszthelyi strandok

Lájkolj minket a Facebookon!