You are here:
Keszthely Helikon strand
Keszthely Helikon strand: a Helikon strand Keszthely délnyugati, csendes részén található. Az I. világháborút követően a megnövekedett forgalmat a Szigetfürdő már nem tudta fogadni, ezért a partot rendezték és 1927-ben megnyílt az új strand. Helyén az ’50-es évektől fokozatosan épült ki a közkedvelt Helikon strand.
Keszthely - Helikon strand

GPS: 46.749847 17.244376


Nyitvatartás: …


Megközelítés: Keszthely, Csárda utca. Parkolás a strand mellett.


További információk:

A keszthelyi Helikon strand

Az impozáns öböl melyet a strand fog közre kedvelt helye a nyugodtabb kikapcsolódásra vágyóknak. A Helikon strand a forgalomtól távol, csendes helyen, a város délnyugati szélén található. Főleg családoknak ajánljuk. 19000 nm napozófelülettel, és több vendéglátóhellyel rendelkezik. Rengeteg szolgáltatást nyújtunk partnereinken keresztül, akár aktív pihenésre vágyik, akár nyugodtan, passzívan szeretne kikapcsolódni. A strandon őrzött kerékpártároló is van. A parkolás ingyenes a strand előtt és mellett.

Megközelítés, parkolás: … … … .

A 2015-ös szezontól pedig őrzött, díjmentes kerékpártároló várja a guruló strandolókat, míg a kocsival érkezőknek a bejárat melletti több mint száz férőhelyes parkoló könnyíti meg az életét.
Megközelíthető: Csárda utca.


A keszthelyi strandok a 2018-as szezonra megújulnak, erről fényképes beszámoló májusban várható.

Szolgáltatások

Fizetős: vízibicikli, snooky, napozóágyak, masszázs

Kerékpárosbarát szolgáltatások

A kerékpárokat tárolni a strandon kívül tudjuk…
A Balatoni Bringakörút közvetlenül a strand mellett halad el, így a Balatont kerülőknek ideális választás lehet egy kis pihenő helyszínéül.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a keszthelyi Helikon strandról