A strand Keszthely délnyugati, csendes részén található. Az I. világháborút követően a megnövekedett forgalmat a Szigetfürdő már nem tudta fogadni, ezért a partot rendezték és 1927-ben megnyílt az új strand. Helyén az ’50-es évektől fokozatosan épült ki a közkedvelt Helikon strand.

GPS: 46.749847 17.244376


Nyitvatartás: …


Megközelítés: Keszthely, Csárda utca. Parkolás a strand mellett.


További információk:

[dt_fancy_title title=”A keszthelyi Helikon strand” title_align=”left” title_size=”h5″ title_color=”title” separator_style=”double” title_bg=”enabled”]

Az impozáns öböl melyet a strand fog közre kedvelt helye a nyugodtabb kikapcsolódásra vágyóknak. A Helikon strand a forgalomtól távol, csendes helyen, a város délnyugati szélén található. Főleg családoknak ajánljuk. 19000 nm napozófelülettel, és több vendéglátóhellyel rendelkezik. Rengeteg szolgáltatást nyújtunk partnereinken keresztül, akár aktív pihenésre vágyik, akár nyugodtan, passzívan szeretne kikapcsolódni. A strandon őrzött kerékpártároló is van. A parkolás ingyenes a strand előtt és mellett.

Fizetős: vízibicikli, snooky, napozóágyak, masszázs

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
There are no photos with those IDs or post 262 does not have any attached images!
Keszthely – Déli szabadstrand

GPS: 46.736728 , 17.243982

A Helikon strandtól a bicikliúton déli irányba haladva jutunk el Keszthely szabadstrandjához. Autóval is megközelíthető. A strandon WC működik, és büfé is van. A fürdéshez papucs ajánlott!

There are no photos with those IDs or post 262 does not have any attached images!
//]]>