You are here:
Balatonfüred Esterházy strand és Élményfürdő
Balatonfüred Esterházy strand és Élményfürdő: friss fotók és további információk hamarosan! Balatonfüredi strand. A strand Balatonfüred központi részén, közvetlenül a Tagore sétány mellett található.
Strand Balaton

GPS: 46.956328 17.902526


Nyitvatartás: …


Megközelítés: Balatonfüred.


További információk:
OTP, K&H, MKB elfogadóhely!
Nagy család belépő: 3.700
Szekrény: 750/nap

A balatonfüredi Esterházy strand és Élményfürdő
Esterházy strand

Balatonfüred reformkori hangulatban megújuló fürdőtelepének egyik legszebb eleme az Esterházy strand, amely kiválóan parkosított plázsról gyönyörű tihanyi panorámával, kedvező mederkialakításával várja a nyugodt, biztonságos pihenést kedvelő fürdővendégeket.
Az évről-évre fokozatosan megújuló épített környezetben méltán számíthat a legigényesebb vendégek elégedettségére.
Programok a területén: fitness és aquafitness foglalkozások, gyermek ügyességi versenyek és kézműves foglalkoztatás, animáció, strandröplabda versenyek …

Megközelítés, parkolás: … … … .

Az Esterházy strandot kiemelten ajánljuk mozgássérültek számára, a strandra való bejutásuk akadálymentesen biztosított. Ezen kívül a móló végén található személyemelő lift segítségvel tudjuk segíteni a fürdőzésüket, valamint akadálymentesített mellékhelységek is rendelkezésükre állnak, emellett az Élményfürdő szintén megközelíthető számukra.

Élményfürdő

A medence csoport egy kisebb; 40-60 cm vízmélységű gyermek- és egy nagyobb; 90-140 cm mélységű, mendkettőnél feszített víztükrű élménymedencéből áll. A medence csoport összes vízfelülete 475 négyzetméter, az egyidejű befogadóképessége 200 fő.
A medencék vízét nagy teljesítményű szivattyúkkal állandóan “forgatjuk”, és folyamatosan szűrjük. A forgatott vízáramba nagy teljesítményű fűtő elemek is be vannak kapcsolva, melyek segítségével a vizek hőmérsékletét legalább 26 fokon garantáljuk, amihez a napsugárzás további 4-6 celsius fokos többletet is hozzáadhat tartósan kedvező időjárási körülmények esetén.
A medencékhez 1-1 csúszda csatlakozik. Az élmény-hatást a gyermek medencében különböző csobogókkal, a felnőtt élménymedencében többféle, masszírozó jellegű zuhanyokkal és minden testrész lazítására kiépített vízpezsgető lég-befúvással biztosítjuk.
Kiemelkedő élményt kínál a vadvízi folyosóban való sodródás, vagy a vízgomba alatti hűsölés.
A szolgáltató egységhez nagy választékkal ellátott büfé, minden napszakban árnyékos pihenő-terasz és melegvizes zuhanyzókkal felszerelt vizesblokkok csatlakoznak.

Szolgáltatások

vízimentő szolgálat, Wi-Fi zóna, vízicsúszda, animáció, vízisport eszközkölcsönzés, sportpályák, sportlétesítmények, játszótér, értékmegörző, vendéglátó egységek, zuhany/öltöző/WC, parkolási lehetőség

Kerékpárosbarát szolgáltatások

Nincs. A kerékpárok tilos bevinni a strand területére. A strand előtt ugyan ott hagyhatjuk a bringákat, de ezt egyáltalán nem javasoljuk. A megoldás várat magára…

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a balatonfüredi Esterházy strand és Élményfürdőről