You are here:
Balatonudvari - Községi strand

Balatonudvariban két strand található (községi és a fövenyesi), melyek a környék kedvelt strandoló helyei közé tartoznak. Mindkét strandon hangulatos kisvendéglők, vízisportszer kölcsönzők, játszóterek találhatók. Ingyenes parkolás a strandok mellett.

Balatonudvari strand

GPS: 46.904041 17.807780


Nyitvatartás: 8:00 – 19:00


Megközelítés: Balatonudvari, Kerkápoly utca (a vasúti sínen túl). Ingyenes parkolás a strand mellett, ugyanott kerékpártároló is található. Parkolás a strand mellett (ingyenes).


További információk:
A napijegy az érvényessége napján egy alkalomra szól. Az ismételt belépéshez – a nyitva tartási idő alatta – kilépéskor a pénztárnál kapott karszalagot kell viselni és az újabb belépés alkalmával bemutatni.
Ingyenes a belépés 6 éves korig és 80 év felett.
2017-es újdonságok:
Családi jegy (2 felnőtt + 2 illetve több gyermek): 1.500
Kerékpáros/gasztro jegy (3 órás strandi tartózkodási lehetőséget biztosít kerékpárral érkező vendégek számára, illetve azoknak akik csak étkezési céllal szeretnének a strand területére bemenni): 250

A balatonudvari strand

A strandok megfelelő infrastruktúra ellátottsággal rendelkeznek (mosdó, WC, öltöző, zuhanyzó helyiségek), melyeket évről évre fejlesztenek, és új szolgáltatásokkal is kedveskednek az ide látogatóknak, mint pl. a vízi röplabda pálya. A strandok híresek tisztaságukról, rendezettségükről, és minden itt nyaraló számára kellemes, nyugodt pihenést biztosítanak. Hangulatos strandi séták tehetők az éjszaka kivilágított parti sétányon.

Szolgáltatások

Ingyenes: WC és hideg vizes zuhanyzó helyiségek, kültéri zuhanyzó, öltözőhelyiségek, kerékpártároló, vendéglátó egységek, minősített gyermek játszótér, gyermek animációs helyiség, ingyenes strandröplabda pálya és focipálya, vízisporteszköz kölcsönző, elsősegélynyújtás, vízi mentőszolgálat, ingyenes parkolási lehetőség és kerékpártároló, díjmentes közérdekű információs hangosbemondó szolgáltatás

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a balatonudvari strandról