Balatonudvari strand

Balatonudvari strand
You are here:
Balatonudvariban két strand található (‘Balatonudvari strand’ és a fövenyesi strand), melyek a környék kedvelt strandoló helyei közé tartoznak.
Balatoni strand - Balatonudvari strand

GPS: 46.904041 17.807780


Nyitvatartás: 8:00 – 19:00


Megközelítés: Balatonudvari, Kerkápoly utca (a vasúti sínen túl). Ingyenes parkolás a strand mellett, ugyanott kerékpártároló is található. Parkolás a strand mellett (ingyenes).


További információk:
A napijegy az érvényessége napján egy alkalomra szól. Az ismételt belépéshez – a nyitva tartási idő alatta – kilépéskor a pénztárnál kapott karszalagot kell viselni és az újabb belépés alkalmával bemutatni.
Ingyenes a belépés 6 éves korig és 80 év felett.
Családi jegy (2 felnőtt + 2 illetve több gyermek): 1.500
Kerékpáros/gasztro jegy (2 órás strandi tartózkodási lehetőséget biztosít kerékpárral érkező vendégek számára, illetve azoknak akik csak étkezési céllal szeretnének a strand területére bemenni): 250

Belépődíjak 2018-ban
A balatonudvari strand

A strand megfelelő infrastruktúra ellátottsággal rendelkezik (mosdó, WC, öltöző, zuhanyzó helyiségek), melyeket évről évre fejlesztenek, és új szolgáltatásokkal is kedveskednek az ide látogatóknak, mint pl. a vízi röplabda pálya.

Megközelítés, parkolás: Ingyenes parkolás a strand mellett.

A strand híres tisztaságáról, rendezettségéről, és minden itt nyaraló számára kellemes, nyugodt pihenést biztosít. Hangulatos strandi séták tehetők az éjszaka kivilágított parti sétányon.

A strand nagyon hasonló a fövenyesihez, viszont picit nagyobbnak, szellősebbnek tűnik…

A strandon hangulatos kisvendéglők, vízisportszer kölcsönzők, játszóterek találhatók.


A település nyugati részén találjuk a Fövenyesi strandot.

Szolgáltatások

Ingyenes: WC és hideg vizes zuhanyzó helyiségek, kültéri zuhanyzó, öltözőhelyiségek, kerékpártároló, vendéglátó egységek, minősített gyermek játszótér, gyermek animációs helyiség, ingyenes strandröplabda pálya és focipálya, vízisporteszköz kölcsönző, elsősegélynyújtás, vízi mentőszolgálat, ingyenes parkolási lehetőség és kerékpártároló, díjmentes közérdekű információs hangosbemondó szolgáltatás

Kerékpárosbarát szolgáltatások

A bringákat a strand területén kívül, egy elkülönített helyen lehet tárolni.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a balatonudvari strandról

Lájkolj minket a Facebookon!

Utolsó módosítás: