Balatonszárszó strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Balatonszárszó strand: a balatonszárszói strand a 2016-os évtől immár fizetős strandként üzemel. A strand Balatonszárszó központjában található. A balatonszárszói strandok teljes listája lentebb található.
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A központi strandon található egy sekély vizű, csodálatos természetes öböl, mely a kisgyermekek kedvence. A strand jól felszerelt, tiszta, gondozott: játszótér, sportpályák (strandröplabda, foci, tenisz), csónak és vizibicikli kölcsönzés, gyermekfürdő áll a vendégek rendelkezésére. A központi strandon található egy sekély vizű, csodálatos természetes öböl, mely a kisgyermekek kedvence. A strand jól felszerelt, tiszta, gondozott: játszótér, sportpályák (strandröplabda, foci, tenisz), csónak és vizibicikli kölcsönzés, gyermekfürdő áll a vendégek rendelkezésére. Megközelítés, parkolás: Az autóparkolás a község területén mindenhol ingyenes. A víz lassan mélyülő, homokos, fövenyes, nem iszapos. A fürdőzés kellemes, gyógyító hatású. 5-10 perces séta után érhetjük el a selymes vízben az 1,8 – 2 m-es vízmélységet, amelyben már úszni is lehet. Balatonszárszón további 2 ingyenesen használható strand is található, ezekről információ itt található: Móricz Zs. utcai szabadstrand: Balatonszárszó központjától keleti irányban található. Szép nagy terület, újonnan kialakított gyereköböllel. Bendegúz tér szabadstrand: a strand közvetlenül a Balatoni bringakörút mellett található, közel Balatonföldvárhoz. A 2018-as szezonra a strand nyugati része megújul, erről képek és további információk a szezon kezdete előtt kikerülnek az oldalra.

Szolgáltatások

A bringákat a strand bejáratánál lehet tárolni. Amikor ott jártunk, alig láttunk szabad helyet. A megoldás itt is várat magára…

GPS: 46.831939 17.827934


Nyitvatartás: 7:30 - 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Családi jegy (2+2): 2.000; 18 órától: 1.600
3 napos bérlet (felnőtt/gyermek/családi): 2.200/1.000/5.800
Értékmegőrző: 400
A jegy egy napra szól, karszalag használatával napi többszöri belépésre jogosít.

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 685 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
5/5
Bringabarát
3/5
Bababarát
5/5
Balaton
4/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek