You are here:
Balatonfűzfő Fövenyfürdő
A 14 000 m2 alapterületű Balatonfűzfő Fövenyfürdő az északi part egyik legszebb strandja: 270 méteres partszakasszal és homokozott vízmederrel rendelkezik. Parkosított, virágos környezet, a gyerekek szempontjából rendkívül előnyös, fokozatosan mélyülő víz, családias légkör, vendéglátóhelyek. A strand Balatonfűzfő keleti részén található.
Balatonfűzfő - Fövenyfürdő

GPS: 47.051373 18.053961


Nyitvatartás: 7:00 – 19:00


Megközelítés: Balatonfűzfő. Parkolás a strand mellett (ingyenes).


További információk:
4 éves kor alatt ingyenes.
Családi jegy (2 felnőtt + 2 v. 3 gyermek): 1.600

A balatonfűzfői Füvenyfürdő

Az északi part egyik legszebb strandjával vár Balatonfűzfő. A 270 méteres partszakasszal rendelkező homokos Föveny strand ideális üdülőhely kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A strand parkosított, családias légkörrel, vízi-csúszdával és vízi sporteszközökkel várja a látogatókat.
A 2013-ban megújult Fövenyfürdő a Balaton part legfiatalabb és egyik legszebb, legvonzóbb strandjává vált az itt élők és a városba látogatók örömére és megelégedésére, a kedvező árak pedig még vonzóbbá teszik vendégeink számára. Az északi part egyik legszebb strandja 270 méteres partszakasszal és homokozott vízmederrel rendelkezik. Parkosított, virágos környezet, a gyerekek szempontjából rendkívül előnyös, fokozatosan mélyülő víz, családias légkör várja vendégeinket.

Megközelítés, parkolás: … … … .

A család minden tagjának változatos időtöltést biztosít az óriáscsúszda, a vízisí, a játszótér, valamint a változatos gyermek- és felnőtt-animációs programok, esti szórakoztató rendezvények. Mind a strand főépülete, mind az abban található helyiségek megfelelnek a kisgyermekes családok és a mozgáskorlátozottak igényeinek, így akadálymentes főbejárat és mosdók, valamint pelenkázókkal ellátott vizesblokkok is kialakításra kerültek.

Szolgáltatások

Óriási vizicsúszda, sportolási lehetőségek teszi még kellemesebbé az üdülést.

Kerékpárosbarát szolgáltatások

Kerékpár tárolási lehetőség a strand területén.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a balatonfűzfői Fövenyfürdőről