You are here:
Balatonalmádi Wesselényi strand
Balatonalmádi Wesselényi strand: Balatonalmádi és a Balaton északi partjának egyik legnagyobb, leghosszabb partszakasszal rendelkező, fizető strandja. A központi balatonalmádi strand fénye a 80-as évekhez képes eléggé megkopott, ezen az utóbbi évek fejlesztéseivel próbálnak javítani.
Balatonalmádi Wesselényi strand

GPS: 47.026289 18.012856


Nyitvatartás: 8:30 – 19:00


Megközelítés: Balatonalmádi. Parkolás a strand mellett.


További információk:
A pénztárban SZÉP kártyával és bankkártyával is lehet fizetni.
6 éves kor alatt ingyenes.
Gyermek idénybérlet 18 éves korig (Balatonalmádi lakóhellyel) ingyenes.
Családi belépő (2 felnőtt és max. 4fő 6-14 éves gyermek belépésére jogosít): 2.000
Csoportos belépés 15 főtől (diák + 2 felnőtt kísérő): 400

A balatonalmádi Wesselényi strand

A nyaralókat sok vendéglátó egységgel, pihenési és sportolási lehetőséggel, EU-konform játszótérrel és ingyenes animációval várják. A víz lassan mélyül, a játszótér pedig abszolút biztonságos. A parton egy óriási (a csopakihoz hasonlóan kialakított) homokos rész várja a kisgyermekes családokat. A széles part menti sétányon fixen elhelyezett fekvő/napozó ágyakat találunk. A strandon elég sok a fiatal fa, így viszonylag kevesebb árnyékos területet találunk.

Megközelítés, parkolás: A főbejárat mellett hatalmas ingyenes parkolót található. A strand 2 bejárattal rendelkezik.

A nyaralókat sok vendéglátó egységgel, pihenési és sportolási lehetőséggel, EU-konform játszótérrel és ingyenes animációval várják. A főbejárat mellett hatalmas ingyenes parkolót található. A strand 2 bejárattal rendelkezik. A víz lassan mélyül, a játszótér pedig abszolút biztonságos. A parton egy óriási (a csopakihoz hasonlóan kialakított) homokos rész várja a kisgyermekes családokat. A széles part menti sétányon fixen elhelyezett fekvő/napozó ágyakat találunk. A strandon elég sok a fiatal fa, így viszonylag kevesebb árnyékos területet találunk.

Szolgáltatások

… … …

Kerékpárosbarát szolgáltatások

Kerékpárokat a strand területére nem lehet bevinni. Azoknak a főbejárat nyugati oldalán egy különálló területet alakítottak ki. A rálátás biztosított.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a balatonalmádi Wesselényi strandról