Badacsonytomaji strand

árak, térkép, képek, belépők, szolgáltatások
You are here:
A badacsonytomaji strand Badacsonytomaj központjától távolabb található. Badacsonytomaj strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
Balatoni strandok - Badacsonytomaji strand

GPS: 46.798976 17.516409


Nyitvatartás: 8:00 – 19:00


Megközelítés: Badacsonytomaj. Parkolás a 71-es út mellett.


További információk:
Gyermek: 4-18 év között
Családi napijegy (2 felnőtt, 2 gyermek): 1.700
Csoportos belépő (min. 15 fő): -30%
Kabin: 650/nap, 4000/hét

Belépődíjak 2018-ban
A badacsonytomaji strand

A 71-es út déli oldalán, annak közvetlen szomszédságában 10 000 m2 füves és homokos part fogadja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat szépen parkosított, családbarát környezetben. A víz gyorsan mélyül, de a lidós partszakaszon elég széles sáv marad a játékra, és egyáltalán nem kell dagonyázni az iszapban. A vízben több kosárpalánk, két kapu és röplabdapálya is van, a parton pedig strandröpi- és focipálya található.

Megközelítés, parkolás: A strand Badacsonytomaj oyan részén található, ahol az egyik legnagyobb probléma a parkolás (szabad helyek a 71-es út mellett vannak).

A kicsiknek kialakítottak egy pancsolórészt a játszótér mellett. Van vízibicikli-kölcsönző is. A strandon Wi-Fi hálózatot is kialakítottak.

Kisgyermekes családoknak és a bringásoknak jó választás, autóval érkezőknek viszont a parkolás problémát jelenthet.

A strand füves parttal, sok-sok árnyat adó fával, homokos lidóval, családbarát környezettel, és szolgáltatások gazdag választékával várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat. Hangulatos, panorámás, olyan igazi jó hely – nekünk tetszik…


Badacsonyban további 2 fizetős strand található. A központi strand mindenki előtt ismert, a badacsonylábdihegyi strand az utóbbi években teljesen megújult.

Szolgáltatások

strandröplabda -, strandfoci pályák, vízi sporteszközök, játszótér, homokozó, ingyenes WIFI, asztalitenisz, öltöző kabinok, ingyenes értékmegőrző szekrények

Kerékpárosbarát szolgáltatások

A kerékpárokat tárolni a strandon belül, a bejárattal szemben, egy elkülönített területen tudjuk.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a badacsonytomaji strandról

Badacsonytomaj – Midi strand

GPS: 46.795377 , 17.513823
A viszonylag kis méretű strandot Badacsonytomaj tomaji és badacsonyi része között találjuk közvetlenül a 71-es főút mellett.

Lájkolj minket a Facebookon!

Utolsó módosítás: