You are here:
Badacsonytomaji strand
Badacsonytomaji strand: füves part, sok-sok árnyat adó fa, homokos lidó, szépen parkosított, családbarát környezet, és szolgáltatások gazdag választéka fogadja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat.
Balatoni strandok

GPS: 46.798976 17.516409


Nyitvatartás: 8:00 – 19:00


Megközelítés: Badacsonytomaj. Parkolás a 71-es út mellett.


További információk:
Családi napijegy (2 felnőtt, 2 gyermek): 1.700
Csoportos belépő (min. 15 fő): -30%
Kabin: 650/nap, 4000/hét

A badacsonytomaji strand

A 71-es út déli oldalán, annak közvetlen szomszédságában 10 000 m2 füves és homokos part fogadja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat szépen parkosított, családbarát környezetben. A víz gyorsan mélyül, de a lidós partszakaszon elég széles sáv marad a játékra, és egyáltalán nem kell dagonyázni az iszapban. A vízben több kosárpalánk, két kapu és röplabdapálya is van, a parton pedig strandröpi- és focipálya található.

Megközelítés, parkolás: A strand Badacsonytomaj oyan részén található, ahol az egyik legnagyobb probléma a parkolás (szabad helyek a 71-es út mellett vannak).

A kicsiknek kialakítottak egy pancsolórészt a játszótér mellett. Van vízibicikli-kölcsönző is. A strandon Wi-Fi hálózatot is kialakítottak. Először talán nem tetszik, aztán rájössz, hogy ez nagyon is jó hely. Ha nem a divatos partszakaszokat keresed, hanem a hangulatra és a panorámára mész, be fog jönni.

Szolgáltatások

strandröplabda -, strandfoci pályák, vízi sporteszközök, játszótér, homokozó, ingyenes WIFI, asztalitenisz, öltöző kabinok, ingyenes értékmegőrző szekrények

Kerékpárosbarát szolgáltatások

A kerékpárokat tárolni a strandon belül, a bejárattal szemben, egy elkülönített területen tudjuk.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a badacsonytomaji strandról
Badacsonytomaj – Midi strand

GPS: 46.795377 , 17.513823

A viszonylag kis méretű strandot Badacsonytomaj tomaji és badacsonyi része között találjuk közvetlenül a 71-es főút mellett.