Badacsonytomaji strand

képek - útvonal - térkép - leírás

You are here:

A badacsonytomaji strand Badacsonytomaj központjától távolabb található.
Aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A 71-es út déli oldalán, annak közvetlen szomszédságában 10 000 m2 füves és homokos part fogadja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat szépen parkosított, családbarát környezetben. A víz gyorsan mélyül, de a lidós partszakaszon elég széles sáv marad a játékra, és egyáltalán nem kell dagonyázni az iszapban. A vízben több kosárpalánk, két kapu és röplabdapálya is van, a parton pedig strandröpi- és focipálya található. Megközelítés, parkolás: A strand Badacsonytomaj oyan részén található, ahol az egyik legnagyobb probléma a parkolás (szabad helyek a 71-es út mellett vannak). A kicsiknek kialakítottak egy pancsolórészt a játszótér mellett. Van vízibicikli-kölcsönző is. A strandon Wi-Fi hálózatot is kialakítottak. Kisgyermekes családoknak és a bringásoknak jó választás, autóval érkezőknek viszont a parkolás problémát jelenthet. A strand füves parttal, sok-sok árnyat adó fával, homokos lidóval, családbarát környezettel, és szolgáltatások gazdag választékával várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat. Hangulatos, panorámás, olyan igazi jó hely – nekünk tetszik… Badacsonyban további 2 fizetős strand található. A központi strand mindenki előtt ismert, a badacsonylábdihegyi strand az utóbbi években teljesen megújult.

Szolgáltatások

strandröplabda -, strandfoci pályák, vízi sporteszközök, játszótér, homokozó, ingyenes WIFI, asztalitenisz, öltöző kabinok, ingyenes értékmegőrző szekrények Kerékpárosbarát szolgáltatások A kerékpárokat tárolni a strandon belül, a bejárattal szemben, egy elkülönített területen tudjuk.

GPS: 46.798976 17.516409


Nyitvatartás: 8:00 - 19:00


Megközelítés: Badacsonytomaj.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig

Családi belépő (2 fő + 2 gyerm.): 1.700

Csoportos belépő (min. 15 fő): -30%

Kabin: 650/nap, 4.000/hét

A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
5/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
5/5
Balaton
5/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek
Badacsonytomaj – Midi strand GPS: 46.795377 , 17.513823 A viszonylag kis méretű strandot Badacsonytomaj tomaji és badacsonyi része között találjuk közvetlenül a 71-es főút mellett.