You are here:
Badacsonyi strand
Badacsonyi strand: füves part, sok-sok árnyat adó fa, homokos lidó, szépen parkosított, családbarát környezet, és szolgáltatások gazdag választéka fogadja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat. A strand Badacsony központjában, a hajóállomás keleti oldalán található.
Strand Balaton

GPS: 46.788291 17.507032


Nyitvatartás: 8:00 – 19:00


Megközelítés: Badacsony. Parkolás a 71-es út mellett.


További információk:
SZÉP kártya elfogadóhely
Családi napijegy (2 felnőtt, 2 gyermek): 1.700
Csoportos belépő (min. 15 fő): -30%
Kabin: 650/nap, 4000/hét

A badacsonyi strand

A badacsonyi strand a település központjában, a hajóállomás mellett, a vasútállomással szemben található (14 000 négyzetméter). Füves és homokos part várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat, sok árnyékot adó fával. Lídósított, fövenyes partszakasz, felújított zöldfelület, családias hangulat garantált.

Megközelítés, parkolás: Parkolás a strand bejáratától 200 m-re található ingyenes parkolóban (hamar megtelik, így a parkolás nem egyszerű).

A strandolókat a homokos, lidós partszakasz és parkosított zöldfelület mellett szép panoráma és kissé gyorsan merülő víz várja. A strand fekvése kiváló: a hajóállomás mögött a fonyódi hegyekben gyönyörködhetünk, nyugati irányba pedig az Őrsi-hegyre van szép rálátás. Napos és árnyékos területek bőséggel vannak. A játszótér a strand középső sávjában, fákkal övezett területen található.

Szolgáltatások

vízimentő szolgálat, játszótér, strandröplabda-, strandfoci pályák, vízi röplabda- és kosárlabdapálya, homokozó, asztalitenisz, mozgáskorlátozottak számára toalett és kültéri zuhanyzók, öltöző kabinok, ingyenes értékmegőrző szekrények, vízi sporteszközök, vízibicikli, ingyenes WIFI

Kerékpárosbarát szolgáltatások

Kerékpár tárolási lehetőség a strandon kívül, a bejárat mellett.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a badacsonyi strandról