Siófok Nagystrand

Siófoki strand – árak, szolgáltatások, képek, belépők, térkép
You are here:
Siófok Nagystrand: a siófoki strandok közül ez a központi, mely a hajóállomás keleti oldalán található. Siófok strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
Balatoni strandok - Siófok Nagystrand

GPS: 46.912337 18.056434


Nyitvatartás: 8:00 – 19:00


Megközelítés: Siófok, Petőfi sétány. Parkolás a strand mellett.


További információk:
A strand csak karszalaggal látogatható.
SZÉP-kártya elfogadóhely.
Az előszezon 2018. május 18-tól június 14-ig, a főszezon június 15-től augusztus 26-ig, az utószezon augusztus 27-től szeptember 17-ig tart.
Hétköznapra szóló jegy hétfőtől csütörtökig, hétvégi jegy péntektől vasárnapig váltható.
Értékmegörző: 1.000/nap (kicsi), 1.500/nap (nagy)

A siófoki Nagystrand

A strand Siófok központjában, a hajóállomás keleti oldalán található. A siófoki strandok közül ez a legmenőbb, mely teljesen egészében a Petőfi sétány mellett húzik végig. A Petőfi sétány mellett található Nagystrand a sétány közepe, keleti vége és nyugati szélén lévő park felől is megközelíthető. A sétány közepén lévő bejáraton keresztül lehet közvetlenül megközelíteni a homokkal borított fövenyű elkülönített részt (Beach Club), ahol esténként különböző programokat szerveznek. A strand mindegyik részén több büfé, koktélbár és kölcsönző működik.

Megközelítés, parkolás: A Nagystrand a hajóállomás keleti oldalán található.

A keleti részén alakították ki a fogyatékkal élők közlekedését, strandolását segítő területet. Itt található kisgyermekesek része is a homokfövenyes partszakasszal, új gyermekjátékokkal illetve játszótérrel, fedett homokozóval és a kismamáknak kialakított gyermekpelenkázó helyiséggel.

A Balaton legnagyobb fizetős strandja, elsősorban a fiatalok körében népszerű…

A strand középső részén homokos strandfoci pályát létesítettek, a nyugati részen pedig egy kisebb strandfoci pálya épült. Felújították a strand közlekedő útjait és sétányait, teljesen megújult a strand egész területén a térvilágítás és díszvilágítás, a sétányok mentén napozó- illetve kerti padok vannak. A siófoki strand nemcsak a Balaton, hanem az ország leglátogatottabb strandja is. Területe több mint 8 hektár, a Balaton part szakasz hossza 670 méter, befogadóképessége 13.500 fő.


Egyéb belépődíjas siófoki strandok: a Sóstói strand mellett a Gamászai strand a település keleti szélén található. Továbbá Siófokon több ingyenesen használható strand is található.

Szolgáltatások

Kerékpárosbarát szolgáltatások

A kerékpárt be lehet vinni a strand területére.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a siófoki Nagystrandról