Zamárdi - T-Beach szabadstrand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Zamárdi T-Beach szabadstrand: a központból Siófok felé vezető úton a Táncsics utca végén található a T-Beach elnevezésű strand.

Térkép IDE! Zamárdi – Margó Ede sétány A!
Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

GPS: 46.889427 17.960851 Megközelítés: Zamárdi, Táncsics utca. Füves terület található a parton, a víz nádassal határolt, homokos talajú fürdőhely. Lejtése enyhe, így a kisebbek számára is ideális. A parton napozásra alkalmas területek is várják a vendégeket. A szolgáltatások között különféle vízi sporteszközök bérlése is szerepel, mint vízibicikli, vagy kajakbérlés. A további szolgáltatások között napozóágy kölcsönzése is szerepel. Megközelítés, parkolás: … … … . Füves terület található a parton, a víz nádassal határolt, homokos talajú fürdőhely. Lejtése enyhe, így a kisebbek számára is ideális. A parton napozásra alkalmas területek is várják a vendégeket. A szolgáltatások között különféle vízi sporteszközök bérlése is szerepel, mint vízibicikli, vagy kajakbérlés. A további szolgáltatások között napozóágy kölcsönzése is szerepel. I am message box. Click edit button to change this text. Füves terület található a parton, a víz nádassal határolt, homokos talajú fürdőhely. Lejtése enyhe, így a kisebbek számára is ideális. A parton napozásra alkalmas területek is várják a vendégeket. A szolgáltatások között különféle vízi sporteszközök bérlése is szerepel, mint vízibicikli, vagy kajakbérlés. A további szolgáltatások között napozóágy kölcsönzése is szerepel.

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1105 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
4/5
Sportos
4/5
Bringabarát
4/5
Bababarát
4/5
Balaton
4/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek

Last Updated on