Tihany - Gödrösi strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Tihany Gödrösi strand: a Tihanyi-félsziget bejárata után találjuk a strandot. Az ingyenesen működő tihanyi szabadstrand igazán nagyszerű panorámát kínál a keleti öbölben elterülő Balatonfüredre, és a Balaton északi partjának dombjaira. A szabadstrand Tihany legkedveltebb ingyenesen használható fürdőhelye. A!

Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

GPS: 46.924153 17.871115 Megközelítés: Tihany, Lepkesor. A Gödrösi szabadstrand A fizetős parkoló mellett több büfé, és a gyerekeknek egy erdei kalandpark is van. Tihanyt jellemzően az ingyenes, avagy szabad standjairól szokták emlegetni, hisz még Balatonfüredről is a Gödrösi szabad strandra ugranak át az ingyenes vízpartot kedvelők. A szabad strandok a betonozott partszakasszal kevés kényelmet nyújtanak, azonban mégis szeretjük őket, hisz bármikor, éjjel-nappal azonnal elérhető általa a kedvelt nyári hűsítőnk, a Balaton. Tihany egy kis falu, azonban nagyon hosszú partszakasszal rendelkezik, földrajzi adottságai révén, és ezt bizony ki is használták a strandépítők… Megközelítés, parkolás: Megközelíteni a 71-es főútról lehet. A közvetlenül a parton futó út mellett kevés hely van a napozásra, a nagy zaj, a balesetveszélyes közlekedési helyzetek miatt nem igazán tartozik a békés helyek közé. Óriási népszerűsége valószínűleg annak köszönhető, hogy szinte belebotlik az utazó. Ez az a hely, ahol nem kell sokat azon gondolkodni, merre találjuk, hol is kanyarodjunk le. Lehetőség van vízibicikli, kajak és napozóágy bérlésére, valamint közvetlenül a strand mellett húzódik egy hosszú büfésor is. I am message box. Click edit button to change this text. Mellette szól a gyönyörű kilátás. Különösen késő délután, amikor az oldalról sütő nap szépen megvilágítja a Balaton keleti medencéjének partját Füredtől körbe Siófokig. Sokaknak fontos szempont lehet az ingyenesség is, amit még a parkolásért fizetendő díj sem tud teljesen elrontani. Szolgáltatások Öltöző, wc az út másik oldalán van. Kerékpárosbarát szolgáltatások A bringáknak kerékpártámaszok a part menti út másik oldalán vannak.

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1063 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
3/5
Sportos
2/5
Bringabarát
4/5
Bababarát
2/5
Balaton
5/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek