Balatonszárszó - Móricz Zs. utcai szabadstrand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Balatonszárszó szabadstrand: Balatonszárszó nagyobbik ingyenes strandja a közvetlenül a parton futó Móricz Zsigmond utcát választja el a Balatontól a tóra merőleges Örs utca és a Bulcsú utca elágazója között. A szabadstrand Balatonszárszó legnépszerűbb ingyenes strandja. Balatonszárszó központi strandja 2016-tól fizetős strandként működik! A strandról bővebb információ itt található! A!

Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

GPS: 46.837078 17.839698 Megközelítés: Balatonszárszó, … A Móricz Zs. utcai strandon játszótér, hatalmas homokozó várja a vendégeket. A Móricz Zsigmond utca végénél fekszik a szabadstrand, amely vidám, színes játszóterével és árnyékos gyepszőnyegével sok családot csábít Balatonszárszóra. A köves partról lépcső vezet a nádas ölelte vízbe. A helyszínen vízibicikli kölcsönzésére is van lehetőség. Megközelítés, parkolás: … … … . A strandon 5-6 nagyobb fa ad árnyékot, területének többsége nyitott. A délnyugati végén egy homokos focipálya, középen egy hagyományos játszótér, az északkeleti végén egy büfé és mosdó, valamint egy árnyékolós homokozó található. A strand hossza 2000 méter, a szélessége mintegy 50 méter. Két focipályányi területével a közepes, kisebb strandok közé tartozik, de megtalálható rajta minden, ami a strandoláshoz leginkább kell. I am message box. Click edit button to change this text. További infók itt. A 2017-es szezontól jelentős változás, hogy a korábban is meglévő kisebb lidós öblöt kibővítették, így most lépcsők helyett közvetlenül be lehet sétálni a lejtős mederbe, és a gyerekek új vizes homokozót nyertek vele. A strandot az úttesttől csak egy foghíjas élősövény választja el, így a kisebb gyerekekre fokozottan kell figyelni, nehogy kimenjenek az útra. (KORR!) A strandtól keleti irányban található egy kisebb szabadstrand (Bendegúz tér). Balatonszárszó központja strandja fizetős, további információk itt.

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1049 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
5/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
5/5
Balaton
5/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek