Balatonkenese - Alsóréti strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

A Balatonkenese Alsóréti strand: a balatonkenesei szabadstrand megközelíthető a Tompa Mihály utcán, végén jobbra, a Parti sétányon. A szabadstrand Balatonkenese egyetlen ingyenesen használható fürdőhelye. A!

Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

GPS: 47.025806 18.126334 Megközelítés: Balatonakarattya, Koppány sor. A homokos talaj viszonylag fedetlen. Amennyire kopár a napozó rész, annyira buja nádas borítja a vízfelületet. Balatonkenese ingyenes strandját az Alsóréti Üdülő Egyesület tarja fenn az önkormányzat támogatásával. Belépődíj nincs. A hely családias, mérete elég kicsi, de szinte megtalálható rajta ami a felhőtlen strandoláshoz szükséges. A mosdók, tusolók és öltözők egy kis épületben kaptak helyet. Megközelítés, parkolás: Igaz, egy 8-10 méter széles sávon közvetlenül ki lehet menni a vízbe, de a strandolók inkább egy hosszú kijárót használnak, ami a nádas külső szélén egy napozóstégben végződik. A páratlanul szép kilátás mellett számos ritka növény és állatfaj látható a területen, emellett a lakott területekről kissé távolabb eső pihenőhely nyugodt légkört biztosít a kikapcsolódni, pihenni vágyóknak. A strandhoz egy viszonylag nagy vendéglátó egységekkel ellátott épület is tartozik, ahol az egytálételektől kezdve a hamburgerig sokféle ételféleséggel várják az étkezni vágyókat. Emellett árnyas, fákkal övezett környezetben egy kisebb homokozó és játszótér áll kisebbek rendelkezésére. A játszótér és kialakításával egyidőben az önkormányzat a strand komfortérzetét jelentősen befolyásoló járdát építtetett. I am message box. Click edit button to change this text. A strandot legegyszerűbben balatonakarattyai lejtő aljától közelíthetjük meg, ahol az Alteleki utca a 71-es főútról lefordul a part felé. Ahogy átmentünk a vasúton, azonnal forduljunk le újra balra a Tompa Mihály utcába. Ezen haladjunk végig, majd egy 90 fokos jobbkanyarral a Parti sétányon, amíg a strandot el nem érjük a 61-számú házhelynél. Segíthet a tájékozódásban, hogy a Telecom üdülő előtt találjuk meg. (KORR!)

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1042 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
3/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
3/5
Balaton
5/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek