Balatonföldvári szabadstrand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Balatonföldvár szabadstrand tekintetében már csak a hajóállomás mellett, a Kvassay sétány közelében várja a strandolókat (Balatonföldvár Központi szabadstrand). A!

Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

GPS: 46.854589 17.879701 Megközelítés: Balatonföldvár. A település központi strandja, amelyet mindenki csak szabad strandként ismer, közvetlenül a személyhajó- és vitorláskikötő mellett található. A balatonföldvári Keleti strand a 2017-es szezontól már fizetős strandként működik. További információk, képek a strandról itt: Balatonföldvár – Keleti strand. A 2018-as szezontól ez érvényes a Nyugati strandra is. Megközelítés, parkolás: A szabadstrandként használható szakasz több száz méteren keresztül elnyúlik dél-nyugati irányba Kvassay sétány a gyönyörű platánsorával szegélyezett parton. Több helyen vezetnek lépcsők a vízbe, csak a nagyobb stégek bejáratánál láttunk “Privát! Idegeneknek belépni tilos! feliratokat. Mivel nem kijelölt fürdőhely, így nem kötelező az ingyenes illemhely és más kellékek biztosítása sem. Balatonföldváron a szabadstrand egyet jelent a Központi szabadstranddal, ami a város partszakaszának közepén, a mólóhoz vezető hangulatos kapu után kezdődik. A kapuépületben és közelében több büfé, étterem és üzlet működik. Az épülettől balra nagy füves terület található, ahol bőven van hely a napozáshoz, de akár focizni is lehet a kispályáknak köszönhetően, sőt a nagy, árnyas fák között egy játszóteret is felfedezhetsz. A fürdésre nem kijelölt strand Balatonföldvár központjában található. Sajnos a víz ezen a részen erősen hínáros, ami hiába a víz jó minőségét bizonyítja, fürdőzőként ezzel nehéz megbarátkozni. A strand sétányán találunk egy platánsort, ez elvezet egy csatornáig, amely a fürdőzőket és a szomszéd ligetet választja el. A sétány felénél nyaranta egy színpadot is felállítanak, ahol különböző együttesek és színházi társulatok fellépése üdíti a nyaralást. A kocsival érkezők számára jó hír, hogy a parkolás a település egész területén ingyenes.

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1041 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
3/5
Bringabarát
4/5
Bababarát
3/5
Balaton
3/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek