Tihany - Somosi strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Tihany Somosi strand: a hajóállomástól a rév felé továbbhaladva találjuk a Somosi strandot. A tihanyi szabadstrandok közül ez a faluhoz legközelebb eső, a helyik által is kedvelt szabadstrand. A tihanyi nagyparkoló mellett egy kis tábla jelzi, hogy hol lehet lejutni a szabadstrandra. A!

Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

A Somosi szabadstrand Gyalog is könnyen megközelíthető, a faluból lépcső vezet le az erdőn keresztül a Balaton-partra. Parkolni a part menti út túloldalán, fizetős parkolóban lehet, ahol egy hangulatos étterem is várja a vendégeket. Keskeny betonplázs lejárókkal, az út másik oldalán büfé, egy öltöző és egy WC-blokk zuhannyal. Parkolni az erdő és az út közötti szűk területen lehet. A parkolásér május 15-szeptember 30. között fizetni kell naponta 9-17 óráig. Beúszva szép rálátás van a tihanyi apátságra és a hajóállomásra. Vízimentő szolgálat van. Megközelítés, parkolás: … … … . Megközelíteni a 71-es főútról lehet. Ez a strand a Gödrösi szabadstrandhoz képest jóval csendesebb, nyugodtabb. Naplamentében ez a strandon nem lehet részünk, a június végi időszakban is már 6 óra után a hegy mögött eltűnik a Nap… I am message box. Click edit button to change this text. … Szolgáltatások … … … Kerékpárosbarát szolgáltatások A fedett kerékprtámaszok az út másik oldalán, az erdei lejáró mellett található. A tihanyi kerékpárút közvetlenül a fürdőhely mellett halad el, így ideális választás egy kis pihenőhely helyszínéül. Déli irányba haladva az Átrium strandot pár 100 méter után érjük el, észak felé – az emelkedő tetején – pedig lehetőségünk van választani hogy felmegyünk Tihany központjába (Fürdőtelepi út), vagy maradunk a Tihanyi-félsziget keleti partján.

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1064 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
3/5
Sportos
3/5
Bringabarát
4/5
Bababarát
2/5
Balaton
5/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek