Szántód - Rigó utca

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Szántód Rigó utca: Szántódon több ingyenes strand várja a vendégeket. A szántódi szabadstrand közvetlenül a Balatoni kerékpárút mellett található. A szabadstrand Szántód Parti villasor déli végén található. A!

Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

GPS: 46.867423 17.902435 Megközelítés: Szántód, Rigó utca. A mintegy 100×100 méteres terület túlnyomó része nyitott pázsit, szépen gondozott állapotban. Az északi oldal keleti sarkánál lévő bejárat mellett büfé és WC van. A betonozott partról több ponton lépcső vezet a vízbe. A meder az első métereken kicsit iszapos, de beljebb megfelelő minőségű. Megközelítés, parkolás: … … … . A betonozott partról több ponton lépcső vezet a vízbe. A meder az első métereken kicsit iszapos, de beljebb megfelelő minőségű.A strand füves felületének közel egésze nyitott a nap és ezzel az UVB sugarak előtt. Csak egyetlen komolyabb fa van – az is csak a többihez képest -, aminek árnyékában néhányan védelmet találhatnak a legveszélyesebb napszakokban. Több frissen ültetett csemetét – pontosabban suhángot – is láttunk, de ezeknek még kell néhány év, hogy megfelelő árnyékot adjanak. Hosszú idő kell a növekedéshez. Így ha valaki napos időben reggeltől estig strandolni akar, mindenképpen vigyen magával árnyékot adó napernyőt vagy sátrat, illetve béreljen a büfében. I am message box. Click edit button to change this text. Bár a pázsit majdnem egésze nyitott a napsugarak előtt, a lassacskán növekvő fák évről évre több árnyékot adnak. Top strand, ajánljuk! Szántód másik szabadstradja a Juhász Gyula utcában található (Beach Party).

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1062 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
5/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
3/5
Balaton
5/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek