Siófok - Ezüstparti szabadstrand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Siófokon a központi Nagystrand mellett több ingyenesen használható szabadstrand is található. A szabadstrandok Siófok keleti és nyugati partján helyezkednek el. Siófok Ezüstpart az utóbbi években teljesen megújul, legalábbis a part menti szállodasort illetően. A!

Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

GPS: 46.904362 18.025438 Megközelítés: Siófok, … Siófok város közigazgatási területéhez 17 km hosszú balatoni partszakasz tartozik. A Nagystrand mellett számos szabad strand is a turisták rendelkezésére áll. A szabad strandi területek mentén gondozott zöldfelületek, parti sétányok, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyek, valamint igényesen kialakított büfék, éttermek találhatók. A zavartalan pihenést vizesblokkok és öltözőparavánok biztosítják a fürdőzök számára. Megközelítés, parkolás: Siófok nyugati részén, a Deák Ferenc sétány mellett, az Újhelyi szabadstrand szomszédságában terül el közel 3 kilométer hosszan az Ezüstpart szabadstrand. A fűvel fedett parton számos vendéglőt találunk, emellett zuhanyzó és nyilvános mosdó is gondoskodik kényelmünkről. Az aktív nyaralókat épített szabadtéri sportpályák várják, a gyerekek a játszótéren mulathatnak és még egy szabadon használható medence is várja a vendégeket. (KORR!) A Zamárdi felé haladva a Deák Ferenc sétányon kezdődik egy kb. 3 kilóméter hosszúságú szabadstrand. Közkedvelt szakasz ez a városban. Számos vendéglátó helyeket találhatunk, nyilvános WC-k és zuhanyzási lehetőségek egyeránt megtalálhatók. Épített szabadtéri sportpályák várják a sportolni vágyókat. A gyerekeknek játszóterek vannak kialakítva. I am message box. Click edit button to change this text. Zamárdi felé haladva a Deák Ferenc sétány mellett nagyjából 3 kilométeres szakaszon terül el a siófoki ezüstpart szabadstrandja. A tágas partszakaszon egyaránt van nyüzsgős és nyugodtabb rész is, ahol lehet fürdőzni. Akik szeretnek sportolni azoknak kifejezetten ajánljuk az ott található kosárlabda,- és röplabdapályát és a kültéri edzőrészt, ahol lehet hódolni a mozgás örömének. A Balaton déli részén a víz fokozatosan mélyül, ezért családoknak is megfelelő választás ez a partszakasz. Az ezüstparton él egy hattyúcsalád is, ami kifejezetten nagy örömet tud nyújtani a gyerekeknek.

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1059 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
4/5
Sportos
4/5
Bringabarát
4/5
Bababarát
3/5
Balaton
4/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek