Siófok - Balatonszabadi strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Siófok Balatonszabadi strand: Siófok-Balatonszabadi-Sóstó vasútállomáshoz közel találjuk ezt a keskeny, de nagyon hangulatos és fürdőzésre csábító strandot. A szabadstrand Siófok Balatonszabadi településrészén található. A!

Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

GPS: 46.934144 18.117583 Megközelítés: Siófok, Szabadisóstó vasútállomás. A Siófok-Balatonszabadi-Sóstó vasútállomás szomszédságában találjuk Siófok keleti részének kisebbik szabadstrandját. A nagyjából 100 méter hosszú fürdőhely közvetlenül az út mellett helyezkedik el – ebben hasonlít a tihanyi Gödrösi szabadstrandra – , így főként azok számára ajánlott, akiket nem zavar egy kis útforgalmi zaj. Megközelítés, parkolás: A területet szép időben reggeltől estig süti a nap. Néhány ritka lombú fa alatt árnyékot is találunk, de ha nem ha biztosra akarunk menni, vigyünk ernyőt vagy árnyéksátrat magunkkal. A szabadstrandon 2-3 öltöző henger is van. A WC-t a nyugati szélén találjuk. A területet gondozott pázsit borítja. A vízbe lépcsőkön és egy messze benyúló, napozásra is kiválóan alkalmas stégen lehet bemenni. A Balaton itt nagyon sekély, így az úszáshoz gyalogolni kell… A szabadstrandot a közeli út miatt csak azoknak ajánljuk, akiket egy kis zaj nem zavar, vagy nem kell félniük attól, hogy a velük lévő gyerekek egy óvatlan pillanatban kiszaladnak az útra. Kimondottan praktikus a biciklivel túrázóknak, hisz egy méterrel sem kell letérni az útvonalról. Parkolni a környező utcákban lehet. A strand az egyik legideálisabb pihenőhely a Balaton partján, mivel közvetlenül a Balatoni kerékpárút mellett található. I am message box. Click edit button to change this text. Ha leszállunk a vonatról Szabadisóstó megállónál, és egy kicsit sétálunk a Baross Gábor utcán, meg is érkezünk a Siófok-Balatonszabadi szabadstrandra. A fürdőhelyet onnan lehet felismerni, hogy egy szép hosszú stég fut be a vízbe, valamint nyáron minden bizonnyal több törülköző is le van terítve a zöld gyepre, közvetlenül az út mellé. Van egy különleges hangulata annak, ha napozás közben autók hajtanak el tőlünk pár méterre, de, ha valaki elvonultabban élvezné a napsütést, mehet az imént emlegetett, fejesugrásra nem, de elfekvésre ideális stégre. (KORR!)

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1055 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
4/5
Sportos
2/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
2/5
Balaton
5/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek