Siófok - Aranyparti szabadstrand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Siófok Aranypart: Siófokon a központi Nagystrand mellett több ingyenesen használható szabadstrand is található. Az Aranypart Siófok legnépszerűbb szabadstrandja. A!

Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

GPS: 46.921098 18.080421 Megközelítés: Siófok, … Siófok legnagyobb szabadstrandja 3,5-4 kilométer hosszan húzódik végig a Balaton-parton, Szabadi-Fürdőteleptől majdnem Siófok közepéig. Kisgyermekes családoknak kifejezetten ajánlott a strand, hiszen a sekély vízben a kicsik is biztonságosan fürdőzhetnek. A partszakasz homokos, a part melletti terület szinte végig pázsittal, nagyobb fákkal borított terület, amit csak két helyen – a Tömörkény utcánál és a Csúszda utcánál – szakít meg kövezett járda. A szabadstrand közelében több éttermet, büfét, vízibicikli kölcsönzőt, ingyenes mosdót találunk. A vonattal érkezők számára a part Halápy János utca és Csúszda utca közötti része esik legközelebb a Szabadifürdő vasútállomáshoz. A megállótól alig 300 méterre lévő partszakasztól balra indulva a Balaton-part egy csendesebb szakaszára érkezünk, míg jobb kéz – a Csúszda utca – felé indulva belevethetjük magunkat az igazi Aranyparti buliba. Megközelítés, parkolás: Ettől csak a belvároshoz legközelebb eső, a Szent István sétány előtti rész tér el, ami egy mólóval védett öböl. Ez különösen a kisgyermekes családoknak lehet nagyon jó hely a sekély víz és a területet félig elfoglaló homokos plázs miatt, ahol napozni és homokozni egyaránt jól lehet. A strand innen – a Tátra utcától – kezdve nyílegyenesen tart északkeleti irányba. A Tömörkény utcáig – mintegy 2 kilométer hosszan – széles, kőböl rakott járda húzódik a part mellett, a többi rész gondozott pázsit, többnyire nagyobb fákkal. A Tömörkény utca után a járda megszűnik, a teljes parti sávot fű borítja. Ezt csak a Csúszda utcánál váltja fel ismét egy járdaszakasz. A strandként használt partot kisebb közökön, utcákon keresztül lehet megközelíteni a Beszédes József sétányról illetve a Szent László utcából. Az ilyen “bejáratoknál” általában ingyenes illemhely, több büfé, vízibicikli kölcsönző és más szolgáltatás is működik. I am message box. Click edit button to change this text. A szabadstrand egyes részei jelentősen eltérnek egymástól. Mivel maga a hely alapvetően végig ugyanolyan, valószínűleg a vendégkör összetétele és a szolgáltatások határozzák meg egy-egy rész arculatát. A várhatóan többször ide járóknak ezért azt javasoljuk, hogy először fedezzék fel az egészet egy sétával, aztán válasszák ki a legjobban tetsző részt, társaságot.

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1058 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
4/5
Sportos
3/5
Bringabarát
3/5
Bababarát
4/5
Balaton
4/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek