Balatonszemesi szabadstrandok

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

A Berzsenyi úti (központi) szabadstrand közvetlenül a balatonszemesi élményfürdő mellett van, de attól elkülönítve. Továbbá a településen több ingyenes strand is található. A fürdőzés kellemes, gyógyító hatású. 5-10 perces séta után érhetjük el a selymes vízben az 1,8 – 2 m-es vízmélységet, amelyben már úszni is lehet. A szabadstrand Balatonszemes központjában található. Térkép IDE! A központi strand mellett található a balatonszemesi élményfürdő. A!

Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

Berzsenyi utcai (központi) szabadstrand A központi strand a Gyermekbarát Élményfürdő tőszomszédságában, “kapujában” található. Balatonszemes egyetlen kijelölt fürdőhelye, így nyitvatartási idővel rendelkezik. Ezen idő alatt biztosított a vízimentő illetve a elsősegély nyújtó hely. A strandon az aktívan pihenni vágyók találhatnak: kosárlabda palánkot, strandröplabda pályát, strandfoci pályát, tollaslabda hálót, ping-pong asztalokat. A gyermekek önfeledten játszhatnak az EU szabvány játszótéren, vagy a homokozóban. Aki kedveli a sakk asztali formáját, itt játszhat óriás sakkal, az óriás sakktáblán. Lehetőség nyílik továbbá vízibicikli kölcsönzésre, trambulin használatra, légvár kipróbálásra.
GPS: 46.811120 17.767697 Megközelítés: Balatonszemes. Képek a központi szabadstrandról help Hullám utcai szabadstrand GPS: 46.802210 , 17.743179 A Hullám úti strandunk a Vadvirág kemping és a Tetves patak közötti területen helyezkedik el, csendes barátságos környezetben. A strand területén található köz WC, gyermekek részére EU komfort játszótér. Kicsit nagyobbaknak és sport szeretőknek kosárlabda palánk, lábfoci pálya, vízi kosár vehető igénybe. Fő szezonban, két hetente szombatonként Mozdulj Balaton! rendezvényen kapcsolódhatnak ki az aktív pihenésre vágyók. Képek a Hullám utcai szabadstrandról Vigadó (Csemege) strand GPS: 46.814055 , 17.775355 A volt “Csemege” üdülő mögött található strandunk az Ady Endre utcáról közelíthető meg. A pihenni vágyókat közel 600 m partszakasz várja, vízi lépcső lejárókkal. A sportolni vágyókat 2 strandröplabda pálya várja, illetve egy füves focipálya. Ezen a strandon is található több étkezési lehetőség, illetve vízibicikli kölcsönzési lehetőség is. Képek a Vigadó (Csemege) strandról Vasvári strand GPS: 46.817728 , 17.785094 A volt “Őszödi” strandunk, mára Vasvári, a Vasvári Pál utcában található. Közvetlen szomszédságában a Kormányüdülő található. Az ide látogatók itt is vízilépcsőkön közelíthetik meg a Balatont. Büfé szolgáltatás. Képek a Vasvári strandról Berzsenyi és Semmelweis utcai strandok GPS: … , … … … Képek a strandról Gyerekfürdő strand GPS: 46.813377 , 17.770502 … …

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1050 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
4/5
Sportos
5/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
4/5
Balaton
4/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek