Balatonszárszó - Bendegúz téri szabadstrand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

A balatonszárszó szabadstrandok a központtól keleti irányban találhatóak. Balatonszárszó Bendegúz tér szabadstrand: csendes kis strand, szinte teljesen árnyékos területen. Ez a balatonszárszói szabadstrand azoknak ideális, akik az árnyékot és a kisebb strandokat keresik. Lidós parszakasza nincs! Balatonszárszó központi strandja 2016-tól fizetős strandként működik! A strandról bővebb információ itt található! A!

Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

GPS: 46.838395 17.846455 Megközelítés: Balatonszárszó, … Balatonszárszó 5,7 km hosszú vízparttal rendelkezik. A víz lassan mélyülő, homokos, fövenyes, nem iszapos. A fürdőzés kellemes, gyógyító hatású. 5-10 perces séta után érhetjük el a selymes vízben az 1,8 – 2 m-es vízmélységet, amelyben már úszni is lehet. A strand fűvel borított, árnyas fákkal szegélyezett. A Bendegúz téri strand játszótérrel, homokozóval várja a vendégeket. Megközelítés, parkolás: … … … . A mérete körülbelül 50*75 méter, tehát még egy focipályánál is kisebb, de ennek ellenére minden fontos szolgáltatás megtalálható rajt. Közvetlenül a díszes bejárat két oldalán egy-egy büfé található fedett teraszokkal, így esőben, vagy rosszabb időben is kellemes tartózkodási hely mindegyik. Természetesen van mosdó, mellette egy strandcikk árus üzlet, és lehet vízibiciklit is kölcsönözni. A gyerekeknek egy hagyományos játszóteret alakítottak ki, aminek területe jobbára árnyékos. I am message box. Click edit button to change this text. A Központi stranddal, illetve a Móriczcal ellentétben itt nincs lidós öböl pancsoláshoz a legkisebbeknek. A parti terület többi részén is sok árnyékos helyet találunk az erős napsütés ellen. Amikor éppen nincs nagy zsúfoltság, nagyon barátságos, kellemes hely. Parkolni a strand előtt, illetve közelében a Jókai utca két oldalán lehet. Igazán kiváló megállóhely bicikliseknek is. Balatonszárszó szabadstrandja a központtól keleti irányban található. A település fizetős strandjáról további információk itt.
Egyéb balatonszárszói fürdőhelyek További kisebb strandok, fürdőhelyek: Vízpart és Huba utca.

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1048 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
4/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
2/5
Balaton
4/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek