Balatonmáriafürdői szabadstrandok

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Balatonmáriafürdő szabad strandjai a település mintegy 8 kilométer hosszúságban elnyúló tóparti területrészein, közel egyenletes távolságban helyezkednek el. Minden szabad strandon található játszótér, hulladéktároló, megfelelő vízbejáró, ülőpadok az egyes Szakhatósági előírásoknak megfelelően. Étkezési, ivási és parkolási lehetőség a strandok területén, vagy azok közelében megoldott. Térkép IDE! A szabadstrandok mellett Balatonmáriafürdő központjában találjuk a sokféle szolgáltatást kínáló Központi strandot. A!

Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

Hajóállomási szabadstrand A strandon szolgáltatásként ingyenesen használható játszótér, homokozó található, pihenőpadok vannak. Fizetős igénybevétel mellett sportszer, kerékpár és vizibicikli kölcsönzés vehető igénybe, valamint büfén is működik. A strandtól kb. 150 méterre ingyenesen használható parkoló található mintegy 60 db férőhellyel. A strandnak különleges színfoltja, hogy a hajókikötő mellett terül el, ahol a mólón kialakított gyalogút kellemes sétálási, nézelődési lehetőséget biztosít.
Hullám utcai szabadstrand GPS: 46.706717 , 17.434812 Nagy füvesített területrésszel rendelkezik (mintegy 16 ezer négyzetméter), a község második központjának tekinthető részén helyezkedik el. A strand előtt közvetlenül mintegy 200 gépkocsi ingyenes parkolására van lehetőség. Kiépített strandröplabdapálya, játszótér, homokozó, pihenőpadok, WC komplexum, zuhanyozók, vízlejárók segítik a fürdeni vágyókat. A területen büfé, vízibicikli kölcsönző, légvár, ugrálóasztal működik. Képek a Hullám utcai strandról help Polgár utcai szabadstrand GPS: 46.706088 , 17.393928 A területen lévő büfé épületéből a strandra látogatók kiszolgálása megoldott, az ingyenesen igénybe vehető játékok, és homokozó lefoglalhatja a kicsiket. Parkolási lehetőség a bejárat mellett található. Főszezonban vízibicikli kölcsönző működik. Képek a Polgár utcai strandról Őrház utcai szabadstrand GPS: 46.704956 , 17.412060 Ingyenesen használható játszótér és homokozó segíti a kicsik időtöltését. A strandon közvetlenül nincs, de a strand bejáratánál több büfé, kávézó és egyéb üzlet található. A szakhatóságilag előírt felszerelések, berendezések segítik a fürdőzők strandhasználatát. A strand előtt ingyenes parkolásra van lehetőség. Képek az Őrház utcai strandról Szabadság utcai szabadstrand GPS: 46.706360 , 17.401227 A strandra játékok kerültek kihelyezésre, és homokozó található a kicsiknek. A fürdővendégeknek a szakhatóságok által előírtak szerinti illemhely használatot, a hulladékok elhelyezését, a tómeder vízbejárón történő megközelítését biztosítják. A strand előnye, hogy árnyas, csendes, eldugott helyen található, melyet a fokozottan nyugalomra vágyók szívesen keresnek fel.A strandon étkezési és ivási lehetőség, illetve szolgáltatás nincs. Parkolási lehetőség – kisebb számban – a strand bevezető útja mellett található. Képek a Szabadság utcai strandról Őz utcai szabadstrand GPS: 46.706433 , 17.420278 A település egyik legcsendesebb parti területrészén található, legkisebb területtel rendelkező – nem önkormányzati tulajdonú területrészen elhelyezkedő strand. Főszezonban vállalkozó vízibicikli kölcsönzőt, büfét működtet a területen. WC, kiépített vízbejáró, pihenőpadok, hulladékgyűjtők szolgálják a fürdőzőket. Képek az Őz utcai strandról Zagytéri szabadstrand GPS: 46.707286 , 17.378142 … … …

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1046 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
5/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
4/5
Balaton
4/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek