Balatonkeresztúr - Vitorlás utcai szabadstrand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

A balatonkeresztúri szabadstrand a Vitorlás utcában található. A!

Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

GPS: 46.710453 17.359544 Megközelítés: Balatonkeresztúr, Vitorlás utca. A Balaton délnyugati partján, szelíd lankák lábánál fekszik a mintegy ezerhatszáz lakosú kertes üdülőfalu, Balatonkeresztúr. A sekély, fürdőzésre kiválóan alkalmas víz, a változatos táj, és nem utolsó sorban a Balatonra nyíló megkapóan szép kilátás már évezredekkel ezelőtt is maradásra bírta az itt áthaladó népeket. Ősidőktől lakott terület volt, mely napjainkban is meg tudta őrizni természet-közeliségét, családias jellegét. Az ide látogató turisták kedvelik csendjét, nyugalmát, ugyanakkor a szórakozni vágyók is megtalálják a számításukat. A település egybeépült Balatonmáriafürdővel, olyannyira, hogy nem is különíthetők el – így egymást kiegészítve kínálnak kellemes kikapcsolódást a vendégeknek. Megközelítés, parkolás: Gondozott, hangulatos kis füves terület – árnyas fákkal és a Balatonba benyúló, nádas szegélyezte stéggel. A sekély víz, a remek kilátás (a Balaton északi partjának tanúhegyeire) és egy kis fövenyes partszakasz a kisgyermekes családok számára is ideális lehet. Egy apró, de gondozott zöld terület árnyas fákkal, a 80-as évek korát idéző mászókákkal és Balatonba benyúló, nádas szegélyezte stéggel. Valahogy így kell elképzelni az 1 km-es keresztúri partszakasz egyetlen strandját, ami egyfajta ősi nyugalommal és retro érzéssel ajándékozza meg a fürdőzőket. A víz sekély, a kilátás csillagos 5-ös, és helyet kapott egy kis fövenyes rész is, így kisgyerekek számára is ideális lehet. (KORR!) I am message box. Click edit button to change this text. A balatonkeresztúri szabadstrand mellett halad el a Balatoni kerékpárút nyomvonala. A strand utcája (Vitorlás u.) Balatonmáriafürdő és Balatonkeresztúr közigazgatási határán fekszik, egész pontosan még éppen az utóbbihoz tartozik. Még több információ, kép és leírás a települést érintő szakaszról itt található: Déli-part

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1043 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
5/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
3/5
Balaton
3/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek