Balatonberény - Csicsergő sétányi szabadstrand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

A balatonberényi szabadstrand közvetlenül a balatonberényi strand mellett, annak keleti szélénél található. A szabadstrand Balatonberény központjában található. GPS: 46.716073 17.326075 Megközelítés: Balatonberény, a fizetős strand keleti oldalán.

Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

A tágas, gondozott zöldterületen strandolók körében ismeretlen a zsúfoltság fogalma. A partszakasz a több kisebb bekötőútról autóval és kerékpárral is könnyen és gyorsan megközelíthető, a parkolás ingyenes. A központi részen díjmentesen látogatható nyilvános WC került kialakításra. A vízbe történő bejutást bejárók, kisebb stégek könnyítik meg. Megközelítés, parkolás: A szabadstrand területe több 100 méter hosszú széles gondozott rét (a sportpályától a település határáig), amit kisebb-nagyobb fák tarkítanak. A vizet lejárókon keresztül lehet megközelíteni. Parkolni ingyenesen a szabadstrand előtti parkolóban és az utak mellett lehet. A környezet kiválóan alkalmas a sportolásra. A parti zöldterületen bőven van hely focizni, tollaslabdázni vagy éppen frizbizni. A sekély vízben a legkisebbek is biztonsággal gyakorolhatják az úszást, míg az idősebbek – megfelelő időjárás esetén – a szörf, kite-szörf, vagy vitorlás tudásukat csiszolhatják. A Balatonon ritkaság az olyan természetes formakincsekben gazdag partszakasz, mint a balatonberényi ingyenes strand. A hosszú sétákra is csábító, ligetekkel tagolt, többhektáros területen patakokkal, apró szigetekkel és zátonyokkal, nádasokkal és fövenyes öblökkel találkozhat a látogató. A Keszthelyi-öböltől egészen a Badacsonyig tartó panoráma pedig olyan hátteret képez, mely által valóban a nyugalom szigetén érezheti magát az ember. A halban gazdag partszakaszt a hajnali és a késő esti órákban a horgászok veszik birtokba. A nyíltvízi horgászat szerelmesei a területen található vitorlás- és csónakkikötőből indulnak útjukra. Az ingyenes strand közepén található Csicsergő-sziget, egy igazi madárparadicsom, ahol fényképezőgéppel is érdemes eltölteni néhány órát egy-egy különleges madárfotó reményében. A fürdőhely nyugati oldalán található a 2 bejárattal rendelkező balatonberényi strand. A halban gazdag partszakaszt a hajnali és a késő esti órákban a horgászok veszik birtokba. A nyíltvízi horgászat szerelmesei a területen található vitorlás- és csónakkikötőből indulnak útjukra. Az ingyenes strand közepén található Csicsergő-sziget, egy igazi madárparadicsom, ahol fényképezőgéppel is érdemes eltölteni néhány órát egy-egy különleges madárfotó reményében. A fürdőhely nyugati oldalán található a 2 bejárattal rendelkező balatonberényi strand.

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1038 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
5/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
2/5
Balaton
4/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek