Zánkai strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

A zánkai strand két bejárattal rendelkező füves szolgáltató komplexum. A strand Zánka központjában, a vasútállomás közelében található. Zánka strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A strandon belül több fejlesztés eredményeképpen mára megújult a két homokos játszótér, járda, az öltözőkabin sor, a mosdók és zuhanyzók, homokos sportpálya. Az utóbbi években egy homokos fövenyű, lassan mélyülő öblöt alakítottak ki a kisgyermekes családok részére. A kisgyermekes családok számára nagy örömet jelent a homokföveny, mindemellett ingyenes parkolási lehetőséget, Wi-Fi szolgáltatást biztosítanak a strandolni vágyó idelátogató vendégeknek. A fürdőzők biztonságát a Balatoni Vízimentő Szolgálat felügyeli. Megközelítés, parkolás: … … … . A strand mindkét végén beemelő szerkezetek segítik a mozgássérültek vízbejutását. Egy korábbi öltözőből őrzött kerékpártárolót alakítottak ki, amibe akár csomagokkal együtt is el lehet helyezni az értékesebb bicikliket. A zánkai strand hatalmas területen, két bejárattal várja a strandolókat. A 2016-os szezon újdonsága a vonalkódos beléptető rendszer, amit mindkét bejáratnál kiépítettek. Ugyancsak új az ingyenes telefon- és tablettöltő, ahol személyenként zárt rekeszekben lehet ingyenesen tölteni az eszközöket.

Szolgáltatások

Ingyenes: parkolás, Wi-Fi a strand egész területén, szabadtéri zuhanyzók, szabadtéri öltözők, árnyékolt homokos játszóterek, homokos sportpályák, vízimentő szolgálat, orvosi ügyelet, mosdó és WC használat Kerékpárosbarát szolgáltatások A kerékpárokat a strand területén, a bejárat mellett, kamerával megfigyelt területen ingyenesen lehet elhelyezni. Lehetőség van zárt tárolóban is elhelyezni a kerékpárokat – díjfizetés ellenében. A balatoni bringakörút közvetlenül a zánkai strand mellett halad el.

GPS: 46.870384 17.686557


Nyitvatartás: 8:00 - 18:00


Megközelítés: Zánka, Rákóczi utca.

Gyermek: 6-14 év között
Kabin: 1.000/nap, 5.000/hét, 18.000/hó, 30.000/idény
Ingyenes a belépés 6 év alatti gyermekeknek.
17.00 után: 300
Családi jegy (2+1 / 2+2 / 2+3): 1.300 / 1.500 / 1.600

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 709 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
5/5
Bringabarát
3/5
Bababarát
5/5
Balaton
5/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek