Vonyarcvashegy - Lido strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Vonyarcvashegy Lidó strand: a vonyarcvashegyi strand mintegy 7 hektár területen zöldfelülettel várja a nyaralókat. A vonyarci strand a Nyugat-Balaton egyik legnépszerűbb strandja. A strand Vonyarcvashegy központjában található. Vonyarcvashegy strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A vonyarci strand homokos partszakaszával, gyermekmedencéjével, EU komfortos játékaival, óriáscsúszdájával a gyermekek és felnőttek körében egyaránt közkedvelt. Vonyarcvashegy Lidó strand. Megközelítés, parkolás: A parkolás ingyenes a strand melletti területeken. A fiatalok körében rendkívül népszerű vonyarcvashegyi Lidó Strand szörfiskolával, vízisípályával és vízi színpaddal nyújt egyedi élményt a balatoni strandok közül. Számos rendezvénye és szolgáltatása igazi élményt nyújt a család minden tagjának. A strandhoz ingyenes parkoló tartozik. Három bejáraton, a három pénztárnál közelíthető meg. Bérelhető kabinok mellett díjtalanul használható öltözők is vannak. A strand a 2018-as szezonra egy vizes élménytérrel bővül, erről további információ májusban várható. Hogy a strandolás még emlékezetesebbé váljon, július elsejétől a Lidó Strand család és vendégbarát animációja várja a család minden tagját. A gyerekek kézműves sátorban rajzolhatnak, festhetnek vagy mini olimpiákon mérhetik össze ügyességüket különböző sorversenyekben vízben és földön egyaránt, de a kalandos kincskeresésbe is benevezhetnek, ahol kalózokkal vívhatnak csatákat. A felnőttekre is gondoltunk, akik délelőttönként aerobikkal indíthatják a napot, hogy délután felfrissülve strandröpi, tollas, kézilabda és foci-, vagy akár pókerbajnokságokba nevezhessenek be.

Szolgáltatások

A fürdőzés mellett számtalan színvonalas szolgáltatás biztosítja a gondtalan pihenést, többek között szörfiskola, vízisípálya, vízibicikli, minigolf, csónakázás, vitorlázás, játszótér, horgászás, büfék, étterem. A 2009. évtől újdonsággal várjuk a Lido strandon! A kalandsziget egy, a víz felszíne felett elhelyezkedő játszósziget. Az ügyességi feladatok eltérő nehézségi szintjei lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a képességeinek megfelelő pályaszakaszt. Területe 60 ezer négyzetméter, három bejáraton, a három pénztárnál közelíthető meg. Fizetős: szörfiskola, vízisípálya, vízibicikli, minigolf, csónakázás, vitorlázás, horgászás, büfék,étterem A legkisebbeknek igazi örömet okoz a játszóház, ahol animátorok várják őket, a nagyobbak óriáscsúszdán, strandröplabda és strandkézilabda pályán próbálhatják ki magukat. Strandunkon évről-évre több tízezer vendég fordul meg, akik igazolni tudják a színvonalas szolgáltatásokat. A pénzért bérelhető kabinok mellett díjtalanul használható öltözők is vannak. Kerékpárosbarát szolgáltatások Kerékpárt a strand területére bevinni nem lehet. Azokat a bejáratok előtti területen lehet tárolni. Strandi belépésre jogosító kerékpártároló jegy: 500 Ft/3 óra

GPS: 46.754447 17.313647


Nyitvatartás: 8:00 - 18:00


Megközelítés: Vonyarcvashegy, Fürdő u.

Gyermek: 4-14 év között
A Lido strandon MKB, OTP SZÉP kártyával és bankkártyával is lehet fizetni.
Kabin: 2.000/hét, 20.000/szezon
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek): 2.500/nap, 10.000/hét
Idényjegy (felnőtt, gyermek, diák, nyugdíjas): 25.000 Ft

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Vízisí és wakeboard pálya Élvezd a sebességet, érezd a semmihez nem hasonlító szabadságot! Nem csak az extrémsportolók kedvelőinek kedvence a vonyarcvashegyi Lidó Strand egyik fő vonzereje és különlegessége, a Nyugat-Balaton egyetlen vízisí-, és weakboard pályája. A gyerekek és felnőttek által egyaránt kedvelt sport elsajátításában oktatók segítenek, s külön vízisí táborok várják a kalandvágyó jelentkezőket. A májustól szeptemberig felejthetetlen nyári élményt nyújtó 820 méteres pályán akár 30-60 kilométeres sebességgel lehet biztonsággal hasítani a vízen. Nyitva tartás minden nap: 9.00-20-00 május közepétől szeptember végéig.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 708 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
4/5
Sportos
5/5
Bringabarát
3/5
Bababarát
5/5
Balaton
4/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek