Szigligeti strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Szigliget egyik büszkesége az évente folyamatosan korszerűsített szigligeti strand. A strand Szigliget déli részén található. Szigliget strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A csodálatos környezetben megépült fürdőhely minden igényét kielégíti az idelátogatónak. Különösen jól érezhetik itt magukat a gyermekekkel érkező családok. A kisgyermekek részére sekély, homokos partszakasz van kialakítva. Fürdés után homokvárat építhetnek, hintázhatnak, míg a nagyobbak labdajátékokkal is tölthetik az időt. Megközelítés, parkolás: Könnyen megközelíthető, parkolás a strand mellett. A sok virággal díszített parton mintegy 18 000 négyzetméter területen napos és árnyékos részek váltakoznak. A kényelmesebb pihenésre vágyók napozóágyakat kölcsönözhetnek. A vízi sportokat kedvelők vízibiciklit, egyéb eszközöket bérelhetnek. A vendéglátóhelyeken hűtött italok, melegkonyhás étkezési lehetőség színvonalas kiszolgálással várják a vendégeket. Működik még fagyizó, salátabár, élelmiszerbolt, ajándékbolt, strandcikk-árus, hírlapárus, információs iroda. Szép nagy strand, gondozott pázsittal, gyereköböllel. A strand területén újonnan épült, színvonalas öltözők, kabinok, zuhanyzók, WC-k állnak a vendégek rendelkezésére. A víz majdnem derékig ér a lépcsőknél, fokozatosan mélyül. Az alja homokos, de már a bója előtt kezdődik az iszapos szakasz. Ez nem különösebben zavaró, mert aki nem úszni akar, nem távolodik el ilyen messze a parttól, az úszáshoz pedig elég mély a víz.

Szolgáltatások

Ingyenes: büfé, légvár, homokozó, hinta, csúszda, napozóágy, napernyő, vízibicikli, szörf, csónakbérlés, röplabda, foci- és kosárlabdapálya Kerékpárosbarát szolgáltatások A strand területére be lehet vinni a kerékpárokat. Ha bringával jövünk, le kell térnni a a balatoni körútról – már csak a látvány miatt is megéri. A strandon egyébként rengeteg bicikli elfér a tárolókban, egy részük árnyékba is kerül.

GPS: 46.785844 17.436677


Nyitvatartás: 9:00 - 19:00


Megközelítés: Szigliget, Soponyai u

Gyermek: 3-18 év között
Napi családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 2.000
Kabin: 500/nap, 2.700/hét, 10.000/hó, 26.200/szezon
Értékmegőrző: 500/nap

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 705 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
4/5
Sportos
5/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
5/5
Balaton
5/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek