Siófok - Nagystrand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Siófok Nagystrand: a siófoki strandok közül ez a központi, mely a hajóállomás keleti oldalán található. Siófok strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A strand Siófok központjában, a hajóállomás keleti oldalán található. A siófoki strandok közül ez a legmenőbb, mely teljesen egészében a Petőfi sétány mellett húzódik végig. A Petőfi sétány mellett található Nagystrand a sétány közepe, keleti vége és nyugati szélén lévő park felől is megközelíthető. A sétány közepén lévő bejáraton keresztül lehet közvetlenül megközelíteni a homokkal borított fövenyű elkülönített részt (Beach Club), ahol esténként különböző programokat szerveznek. A strand mindegyik részén több büfé, koktélbár és kölcsönző működik. Megközelítés, parkolás: A Nagystrand a hajóállomás keleti oldalán található. A keleti részén alakították ki a fogyatékkal élők közlekedését, strandolását segítő területet. Itt található kisgyermekesek része is a homokfövenyes partszakasszal, új gyermekjátékokkal illetve játszótérrel, fedett homokozóval és a kismamáknak kialakított gyermekpelenkázó helyiséggel. A Balaton legnagyobb fizetős strandja, elsősorban a fiatalok körében népszerű… A strand középső részén homokos strandfoci pályát létesítettek, a nyugati részen pedig egy kisebb strandfoci pálya épült. Felújították a strand közlekedő útjait és sétányait, teljesen megújult a strand egész területén a térvilágítás és díszvilágítás, a sétányok mentén napozó- illetve kerti padok vannak. A siófoki strand nemcsak a Balaton, hanem az ország leglátogatottabb strandja is. Területe több mint 8 hektár, a Balaton part szakasz hossza 670 méter, befogadóképessége 13.500 fő. Egyéb belépődíjas siófoki strandok: a Sóstói strand mellett a Gamászai strand a település keleti szélén található. Továbbá Siófokon több ingyenesen használható strand is található.

Szolgáltatások

Siófok Nagystrand. Kerékpárosbarát szolgáltatások A kerékpárt be lehet vinni a strand területére.

GPS: 46.912337 18.056434


Nyitvatartás: 8:00 - 19:00


Megközelítés: Siófok, Petőfi sétány. Parkolás a strand mellett.

A strand csak karszalaggal látogatható.
SZÉP-kártya elfogadóhely.
Az előszezon 2019. május 17-től június 13-ig, a főszezon június 14-től szeptember 1-ig, az utószezon szeptember 2-től szeptember 15-ig tart.
Hétköznapra szóló jegy hétfőtől csütörtökig, hétvégi jegy péntektől vasárnapig váltható.
Értékmegörző: 1.000/nap (kicsi), 1.500/nap (nagy)

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 703 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
3/5
Sportos
5/5
Bringabarát
4/5
Bababarát
4/5
Balaton
4/5
Panoráma
3/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek