Gyenesdiás - Alsógyenesi Lido strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Gyenesdiás Alsógyenesi lidó strand: a település kisebbik strandja elsősorban a kisgyermekes családok kedvence. A strand Gyenesdiás nyugati szélén található. Gyenesdiás strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

Az alsógyenesi lidó strand nyugodt környezete lehetővé teszi, hogy családja mellett a természet varázslatos világát újra és újra megcsodálhassa. A kisgyeremekes családok által igen kedvelt strand varázsa nyugalmában és szép természeti környezetében rejlik. Míg gyermeke az árnyékos homokozóban és a parti menti kisvízben játszik, Ön nyugodtan pihenhet és élvezheti a szabadnapokat. A nagyobbak a homokos strandfoci pályán rúghatják a bőrt, vagy birtokba vehetik a nemrég kialakított strandröplabda pályát, de vízibicikli kölcsönző is várja a strandolókat. Aki megéhezne, lángos, hal, sör, jégkrém – de természetesen ennél sokkal szélesebb kínálatból választhat a strandi büfékben. Megközelítés, parkolás: A strand egy kis utca végében található. Parkolni a vasútállomás mellett lehet. … Gyenesdiás másik, központi strandja (Játékstrand) az elmúlt években megújult, ennek ellenére sok-sok árnyékos területtel várja a strandolókat.

Szolgáltatások

Ingyenes: büfé, gyermek mini-lidó + homokozó a Balaton partján, fa gyermek hinták, fa gyermek mászóka Kerékpárosbarát szolgáltatások Kerékpár tárolás a strand előtti területen lehetséges.

GPS: 46.763783 17.276997


Nyitvatartás: főszezonban: 8-19 óráig, előtte és utána 8-18 óráig 2018. június 15 – augusztus 31., időjárás függvényében ez 1 héttel plusz/mínusz eltérhet. Változtatás joga fenntartva.


Megközelítés: Gyenesdiás, Sirály u.

Gyermek: 4-14 év között
Családi napi jegy (2 felnőtt, 2 gyermek): 1.500
Zárt kerékpártároló jegy: 250

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 693 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
4/5
Sportos
5/5
Bringabarát
4/5
Bababarát
4/5
Balaton
4/5
Panoráma
3/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek