Fonyód - Panoráma strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Fonyód Panoráma strand: a fonyódi strand az utóbbi években teljesen megújult. A strand Fonyód központjában található (Sándortelep). Fonyód strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A fonyódi Panoráma strand A Panoráma strand (korábbi nevén Sándortelepi strand) Fonyód központi strandja. A vízben fejelő kapuk, és kosárlabda állvány szolgálja a mozogni vágyókat. A fejlesztéseknek köszönhetően Fonyód központi strandja a legelegánsabb és legkomfortosabb fürdőhely lett (fövenyes partszakasz, új játszóterek/mosdók, elektronikus beengedő kapuk). A Panoráma strand (korábbi nevén Sándortelepi strand) Fonyód központi strandja. A vízben fejelő kapuk, és kosárlabda állvány szolgálja a mozogni vágyókat. A fejlesztéseknek köszönhetően Fonyód központi strandja a legelegánsabb és legkomfortosabb fürdőhely lett (fövenyes partszakasz, új játszóterek/mosdók, elektronikus beengedő kapuk). Megközelítés, parkolás: A hajóállomás mellett, a vasútállomás közelében található. Parkolni a strand előtti parkolókban és a környező utcákban lehet – fizetős. Bejárat a Fürdő utca felől. A part egy részén homokos plázst alakítottak ki. Érdekessége, hogy 3 kisebb napozószigetet is található a strandon. A vizes élményjátszótér pedig a kisgyermekes családok kedvence… Aki árnyékot szeretne annak sietnie kell, ebből ugyanis egyelőre nem sok van a strandon. A kezdeti nehézségek után Fonyód központi strandja a szolgáltatások széles skálájával fogadja a strandolókat… A vízmélység kisgyermekek fürdésére is alkalmas. A fonyódi strand akadálymentes fürdőhely. Fonyód egyik legnépszerűbb strandja az ingyenesen használható Bélatelepi strand. A település összes szabadstrandja ide kattintva érhető el.

Szolgáltatások

Belépődíjak (2018): – felnőtt: 500 – diák/nyugdíjas: 300 – családi jegy: 1.200 (2+2) – heti bérlet (felnőtt / diák / családi): 2.500 / 1.500 / 6.000 Kerékpárosbarát szolgáltatások A kerékpárokat a főbejárat mellett, strandon belül lehet tárolni.

GPS: 46.750673 17.557320


Nyitvatartás: 9:00 - 19:00


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Vízi élménypark: 1.500 Ft/óra, 4.000 Ft/nap

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
3/5
Sportos
4/5
Bringabarát
4/5
Bababarát
4/5
Balaton
4/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek