Balatonvilágos strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

A balatonvilágosi strand a Zrínyi úton található. A strand Balatonvilágos egyetlen fizetős fürdőhelye. Balatonvilágos strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A balatonvilágosi községi strand 1000 fő befogadására képes füves területtel rendelkezik. A pénztár 8 – 19 óra között van nyitva. Megközelítés, parkolás: A balatonvilágosi strand a Zrínyi utcában, a vasúti lejárótól kb. 500 méterre található (a vasúti lejárótól számítva 3 km múlva a Zrínyi utca a Club Aliga Üdülőközpont fizetős bejáratában végződik). Parkolni a strand előtt, az út mellett lehetséges, ingyen. Strandon kívül található egy büfé, étterem, fagyizó és egy koktélbár. A strand szélén egy lídós partszakasz van a kisgyermekes családok részére, ahol a gyerekeket a Balatonig nyúló homokozó várja. A gyeppel fedett partszakaszon a viszonylag kisebb fák még kevesebb árnyékot adnak, így nagy napozó foltokat találunk a területen. A strand a balatonvilágosi magasparttól – egy kis lejárón keresztül – is megközelíthető. Elhelyezkedéséből adódóan csendes, nyugodt és nem zsúfolt. A vízbe jutást a szokásos fémlépcsők segítik, de a homokozón át is besétálhatunk fürdeni. A part mentén számos pad és szemetes is helyet kapott. Balatonvilágoson található egy ingyenesen használható strand is, erről információk itt. A Club Aliga üdülőközpont fizetős strandja Balatonaliga központjában található.

Szolgáltatások

játszótér, vízibicikli kölcsönzés, napozóágy – napernyő bérlés, internet szolgáltatás, röplabda pálya Kerékpárosbarát szolgáltatások A kerékpárokat be lehet vinni a strand területére. Tárolás a bejárat mellett. Mivel a Balatoni kerékpárút is a strand utcájában halad, így bringásoknak is ideális választás lehet egy kis pihenő helyszínéül.

GPS: 46.966645 18.158505


Nyitvatartás: 8:00 - 19:00


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermek: 3-6 év között
Családi: 2+2 (14 év alatti gyermekek)
Ugrálóvár: 400/10perc, 1.000/nap
Szekrény: 400/nap
Napozóágy: 500/nap, 300/17órától

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 690 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
4/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
5/5
Balaton
5/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek