Balatonudvari strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Balatonudvariban két strand található (‘Balatonudvari strand’ és a fövenyesi strand), melyek a környék kedvelt strandoló helyei közé tartoznak.
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A balatonudvari strand A strand megfelelő infrastruktúra ellátottsággal rendelkezik (mosdó, WC, öltöző, zuhanyzó helyiségek), melyeket évről évre fejlesztenek, és új szolgáltatásokkal is kedveskednek az ide látogatóknak, mint pl. a vízi röplabda pálya. Megközelítés, parkolás: Ingyenes parkolás a strand mellett. A strand híres tisztaságáról, rendezettségéről, és minden itt nyaraló számára kellemes, nyugodt pihenést biztosít. Hangulatos strandi séták tehetők az éjszaka kivilágított parti sétányon. A strand nagyon hasonló a fövenyesihez, viszont picit nagyobbnak, szellősebbnek tűnik… A strandon hangulatos kisvendéglők, vízisportszer kölcsönzők, játszóterek találhatók. A település nyugati részén találjuk a Fövenyesi strandot.

Szolgáltatások

Ingyenes: WC és hideg vizes zuhanyzó helyiségek, kültéri zuhanyzó, öltözőhelyiségek, kerékpártároló, vendéglátó egységek, minősített gyermek játszótér, gyermek animációs helyiség, ingyenes strandröplabda pálya és focipálya, vízisporteszköz kölcsönző, elsősegélynyújtás, vízi mentőszolgálat, ingyenes parkolási lehetőség és kerékpártároló, díjmentes közérdekű információs hangosbemondó szolgáltatás Kerékpárosbarát szolgáltatások A bringákat a strand területén kívül, egy elkülönített helyen lehet tárolni.

GPS: 46.904041 17.807780


Nyitvatartás: 8:00 - 19:00


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Megközelítés: Balatonudvari, Kerkápoly utca (a vasúti sínen túl). Ingyenes parkolás a strand mellett, ugyanott kerékpártároló is található. Parkolás a strand mellett (ingyenes).

További információk:
A napijegy az érvényessége napján egy alkalomra szól. Az ismételt belépéshez – a nyitva tartási idő alatta – kilépéskor a pénztárnál kapott karszalagot kell viselni és az újabb belépés alkalmával bemutatni.
Ingyenes a belépés 6 éves korig és 80 év felett.
Családi jegy (2 felnőtt + 2 illetve több gyermek): 1.500
Kerékpáros/gasztro jegy (2 órás strandi tartózkodási lehetőséget biztosít kerékpárral érkező vendégek számára, illetve azoknak akik csak étkezési céllal szeretnének a strand területére bemenni): 250

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 688 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
5/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
4/5
Balaton
5/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek