Balatonmáriafürdő strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

A Balatonmáriafürdő Központi strand szép panorámával, gondozott pázsittal, árnyékos-napos területtel várja a strandolókat. A Balatonmáriafürdő strand a település egyetlen fizetős strandja. A strand Balatonmáriafürdő központi részén található.
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A Gróf Széchényi Imre tér 9. alatt található, mintegy 20.000 négyzetméteres zöldterülettel rendelkező, több mint 2.000 fő befogadására alkalmas strand kedvelt helye a környéken élőknek, nyaralóknak. További fürdési lehetőségek itt: Balatonmáriafürdői szabadstrandok Megközelítés, parkolás: Parkolási lehetőség közvetlenül a strand előtti, árnyas, de nem őrzött parkolóban. Befogadóképesség kb. 200 autó, kerékpártárolás a strand területén belül és kívül is megoldott. A fürdőhöz kapcsolódó tómeder nem iszapos, hínármentes. A belépéskori vízmélység 60-70 centiméter, fokozatosan mélyülő. A strandon vízimentő szolgálat működik. A biztonságot fokozza a viharjelző rendszer strandon működő egysége. A strand Balatonmáriafürdő egyetlen fizetős strandja, mely az utóbbi években szépen megújult. Nagyon szép a panoráma a Keszthelyi-hegység vonulataira, az északi part tanúhegyeire és Fonyódra. A strandot az utóbbi években folyamatosan fejlesztik. Vannak árnyékos területek, de elég sok a nyitott rész. Ennek ellenére a pázsit szép, gondozott.

Szolgáltatások

Ingyenes: játszóterek, sportpályák, zuhanyzók, ivókutak, öltözőfülkék, mellékhelyiségek Fizetős: vizibicikli, sportszerkölcsönzés, ugrálóasztal, strandröplabda pálya, mini dodgem, testfestés, napozóágy kölcsönzés, vattacukor Ingyenes: játszóterek, sportpályák, zuhanyzók, ivókutak, öltözőfülkék, mellékhelyiségek Fizetős: vizibicikli, sportszerkölcsönzés, ugrálóasztal, strandröplabda pálya, mini dodgem, testfestés, napozóágy kölcsönzés, vattacukor Ingyenes: játszóterek, sportpályák, zuhanyzók, ivókutak, öltözőfülkék, mellékhelyiségek Fizetős: vizibicikli, sportszerkölcsönzés, ugrálóasztal, strandröplabda pálya, mini dodgem, testfestés, napozóágy kölcsönzés, vattacukor Kerékpárosbarát szolgáltatások A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni.

GPS: 46.706762 17.371438


Nyitvatartás: 8:00 - 18:00


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

További információk:
Értékmegőrző: 400 Ft/nap + 1000 Ft kaució
SZÉP kártya elfogadóhely!

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 684 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
3/5
Sportos
4/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
3/5
Balaton
4/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyek



Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámák



A legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek