Balatonfűzfő - Fövenyfürdő

képek - útvonal - térkép - leírás

You are here:

A 14.000 m2 alapterületű Balatonfűzfő Fövenyfürdő az északi part egyik legszebb strandja. A strand Balatonfűzfő keleti részén található. Balatonfűzfő strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A strand 270 méteres partszakasszal és homokozott vízmederrel rendelkezik. Parkosított, virágos környezet, a gyerekek szempontjából rendkívül előnyös, fokozatosan mélyülő víz, családias légkör, vendéglátóhelyek. Ideális strand kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A strand vízicsúszdával és vízi sporteszközökkel várja a látogatókat. Megközelítés, parkolás: Könnyen megközelíthető, parkolás a strand mellett. A 2013-ban megújult Fövenyfürdő a Balaton part legfiatalabb és egyik legszebb, legvonzóbb strandjává vált az itt élők és a városba látogatók örömére és megelégedésére, a kedvező árak pedig még vonzóbbá teszik vendégeink számára. A strand a 2018-as szezonra egy gyereköböllel bővül. Erről képek és további információk májusban várhatóak. A család minden tagjának változatos időtöltést biztosít az óriáscsúszda, a vízisí, a játszótér, valamint a változatos gyermek- és felnőtt-animációs programok, esti szórakoztató rendezvények. Mind a strand főépülete, mind az abban található helyiségek megfelelnek a kisgyermekes családok és a mozgáskorlátozottak igényeinek, így akadálymentes főbejárat és mosdók, valamint pelenkázókkal ellátott vizesblokkok is kialakításra kerültek. Balatonfűzfő kisebb strandja a tobruki településrészen található (Tobruk strand).

Szolgáltatások

Óriási vizicsúszda, sportolási lehetőségek teszi még kellemesebbé az üdülést. Kerékpárosbarát szolgáltatások Kerékpár tárolási lehetőség a strand területén. TXT.

GPS: 47.051373 18.0539610


Nyitvatartás: 7:00 - 19:00


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

4 éves kor alatt ingyenes.
Családi jegy (2 felnőtt + 2 v. 3 gyermek): 2.500

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
4/5
Sportos
5/5
Bringabarát
4/5
Bababarát
4/5
Balaton
4/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek