Balatonfüred - Kisfaludy strand

képek - útvonal - térkép - leírás

You are here:

Balatonfüred Kisfaludy strand: a balatonfüredi strandok közül ez a kevésbé zsúfolt. Balatonfüred strand: aktuális árak, friss képek, információk honlapunkon!
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

Az északi Balaton-part egyik legnagyobb szórakoztató strandja Balatonfüred keleti részén található. Tágas, ingyenes parkolója, szolid belépőjegy árai segítik az olcsó, de igényes pihenést keresőket. A területén átfolyó kis patak különös hangulatot biztosít a strandnak. Megközelítés, parkolás: Germering utca. A strandhoz közeli végén egy hatalmas területen ingyenesen lehet parkolni. Ingyenesen látogatható élménymedencékkel, sportpályákkal, főszezonban sportversenyekkel, neves művészeket felvonultató szórakoztató rendezvényeivel kiváló lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódást igénylő vendégeknek. Ez a strand is hozza a balatonfüredi színvonalat; egyben sokkal szellősebb, szabadabb mozgást enged a központi (Esterházy) strandhoz képest. A Kisfaludy strandot kiemelten ajánljuk mozgássérültek számára, hiszen a parkolóban ingyenesen állnak rendelkezésre mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyek, ezen kívül egy mozgássérült lejáróval segítik a fürdőzésüket, valamint akadálymentesített mellékhelységek is rendelkezésükre állnak. A Koloska patak által kettéosztott, hatalmas területével alacsony áraival, ingyenes parkolóval várja az aktív, mozgalmas pihenést választókat, családokat. Balatonfüred még menőbb strandját itt találod: Balatonfüred Esterházy strand

Szolgáltatások

3 strandröplabda, illetve nemzetközi méretű strandfocipálya, hagyományos vízilabdapálya, vízi játékok, csúszdás gyermekmedencék, minigolf, gumiasztal, 2 játszótér, légvárugráló, számtalan vizisporteszköz, hétvégi sportesemények, büfék, önkiszolgáló éttermek, napozósziget és parti bár teszik élvezetessé a strandolást. Kerékpárosbarát szolgáltatások A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni, azokat a bejárathoz közel, árnyékos helyen lehet tárolni.

GPS: 46.957438 17.912008


Nyitvatartás: 7:30 - 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Germering utca. Parkolás a strand mellett (ingyenes).

További információk:
OTP, K&H, MKB elfogadóhely!
Nagy család belépő: 3.100
Csúszdapark: 240 (1 csúszás)
Szekrény / Értékmegőrző: 950 / 700 (naponta)

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 677 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
5/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
5/5
Balaton
5/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek