Balatonfűzfői kilátó

képek, térkép, gps, megközelítése
You are here:
A Balatonfűzfői Szabadidőpark különlegessége a 15 méter magas, 5 szintes balatonfűzfői kilátó. A kilátó Balatonfűzfő északi részén található.
Balatoni kilátók - Balatonfűzfői kilátó
GPS: 47.070670 18.026177

Megközelítés: Balatonfűzfő.

A Balatonfűzfő északi részén található kilátóból tiszta, páramentes időjárás esetén a Kőröshegyi Völgyhíd is látható. Ingyenesen látogatható. A kilátó egyediségét a természetes és mesterséges anyagok kohéziójának köszönheti. Fa és üveg alapanyagok felhasználásából született meg, ékköveként az északi partnak, és az ide látogató kedves vendégeinknek.
Szem előtt tartva, hogy a szabadidőparkot minden korosztály látogatja, a kilátó öt szintre lett osztva, így választhatóan – gondolva azokra is akik tériszonnyal küzdenek – mindenki bátorsága szerint, bármelyik szint elérését kitűzheti célul, megpihenhet, erőt gyűjthet szintenként, gyönyörködhet a magyar tenger és az azt körülvevő partvonal festői képében, míg eléri a 15 méteres magasságot.

Megközelítés, parkolás: … … … .

A korlátok üveg borításának köszönhetően, a földről is teljesen átlátható a kilátó, nem kell a szülőknek felemelni a gyerekeket, hogy kilássanak, így ők és szüleik is biztonságban megcsodálhatják akár 15 méter magasból a balatoni táj szépségét mely pupillatágítóan eléjük tárul, integethetnek a parkban szórakozó társaiknak.

A Balaton és környékének kilátóit itt találod: Balatoni kilátók
Képek a balatonfűzfői kilátóról

Lájkolj minket a Facebookon!

Utolsó módosítás: