Zamárdi Kalandpark

képek, térkép, megközelítése, gps
You are here:
A Zamárdi Kalandpark szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére. Az ősfák közt kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya sportosan izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Aki adrenalin-függő, az itt függhet napestig!
zamardi_kalandpark
GPS: 46.885682 17.969504

Web: zamardikalandpark.hu

Megközelítés: Az autópályától és a vasútállomástól mintegy 100 méterre, egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található.

A 130 cm alattiaknak három gyerekpálya, a nagyobbaknak (150 cm-ig) három juniorpálya, a felnőtteknek pedig hat nagypálya áll a rendelkezésére. A biztonságos szórakozásról képzett animátoraink gondoskodnak: minden résztvevő védőfelszerelést valamint rövid “kiképzés” kap.
A legnépszerűbb persze a négy csúszópálya, amely könnyen megtalálható: a Tarzan-üvöltéstől visszhangzó terület felé kell menni :). Itt a repülni vágyók átszáguldhatnak a „Kisbalaton”, egy csodaszép mesterséges tó fölött.
A tó azonban nemcsak dísz: a nagy kaliberű vízigéppisztollyal felszerelt vízidodzsemekbe ülve a kalandpályák izgalma felhőtlen kacagássá oldódhat!
Aki pedig már minden akadályt kipipált, annak is ezer lehetősége marad: kemencében sült pizzával pótolhatja az elégetett kalóriákat, fényképezkedhet Zamar, a kalandpark kabalaszörnye társaságában, vagy az Emlékbázisban pólót vásárolhat, amelyen saját fotója virít, amint éppen hasítja a fák között a levegőt. De a kalandpark közvetlen szomszédságában akár lovagolhat vagy gokartozhat is.

Utolsó módosítás: