Zamárdi - Jegenye téri szabadstrand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

Zamárdi Jegenye téri szabadstrand: a Munkácsy Mihály és Jegenye utca végén található szabadstrand a gyerekek kedvence lehet a cölöpökből kialakított öböl és a játszótér miatt. A strandon főleg napos területek vannak, az árnyékot keresni kell…

Térkép IDE! Zamárdi – Margó Ede sétány A!
Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

GPS: 46.891174 17.971978 Megközelítés: Zamárdi, Jegenye tér. A part kövezett, betonozott, ahonnan lépcsőn mehetünk le a kicsit (nagyon) eliszaposodott mederbe, vagy egy hosszabb stégen keresztül közelíthetjük meg a nyílt vizet, ahol már jobb a talaj. A parti rész füves területe – néhány kisebb fát leszámítva – teljesen fedetlen. Ezért akik árnyékot is szeretnének, ernyőről, sátorról mindenképpen gondoskodjanak maguk. A komfortot a strand sarkában álló épületben kialakított illemhelyek, zuhanyzók és a parti rész bal oldalán felállított öltöző paraván biztosítja. A gyerekeknek két hinta, mászóka, csúszda, házikó ad lehetőséget a játékra. A sövénnyel lekerített strand szomszédságában homokos talajú röplabdapálya található. A parti rész jobb oldalán álló épületben működik a büfé. Megközelítés, parkolás: … … … . A part kövezett, betonozott, ahonnan lépcsőn mehetünk le a kicsit (nagyon) eliszaposodott mederbe, vagy egy hosszabb stégen keresztül közelíthetjük meg a nyílt vizet, ahol már jobb a talaj. A parti rész füves területe – néhány kisebb fát leszámítva – teljesen fedetlen. Ezért akik árnyékot is szeretnének, ernyőről, sátorról mindenképpen gondoskodjanak maguk. A komfortot a strand sarkában álló épületben kialakított illemhelyek, zuhanyzók és a parti rész bal oldalán felállított öltöző paraván biztosítja. A gyerekeknek két hinta, mászóka, csúszda, házikó ad lehetőséget a játékra. A sövénnyel lekerített strand szomszédságában homokos talajú röplabdapálya található. A parti rész jobb oldalán álló épületben működik a büfé. I am message box. Click edit button to change this text. A part kövezett, betonozott, ahonnan lépcsőn mehetünk le a kicsit (nagyon) eliszaposodott mederbe, vagy egy hosszabb stégen keresztül közelíthetjük meg a nyílt vizet, ahol már jobb a talaj. A parti rész füves területe – néhány kisebb fát leszámítva – teljesen fedetlen. Ezért akik árnyékot is szeretnének, ernyőről, sátorról mindenképpen gondoskodjanak maguk. A komfortot a strand sarkában álló épületben kialakított illemhelyek, zuhanyzók és a parti rész bal oldalán felállított öltöző paraván biztosítja. A gyerekeknek két hinta, mászóka, csúszda, házikó ad lehetőséget a játékra. A sövénnyel lekerített strand szomszédságában homokos talajú röplabdapálya található. A parti rész jobb oldalán álló épületben működik a büfé.

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1106 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
3/5
Sportos
4/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
5/5
Balaton
4/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek

Last Updated on