Siófok Újhelyi strand

parkolás, gps, képek, térkép
You are here:
Siófok szabadstrand tekintetében elég jól áll: a Nagystrand és a Sóstói strand kivételével ingyenes partszakaszokkal várják a strandolókat. Siófok Újhelyi strand: 2017-ben is belépődíj mentesen látogatható.
Balatoni szabadstrand - Siófok Újhelyi strand

GPS: 46.906453 18.037123


Megközelítés: Siófok, Szigliget utca.

A városközpont felől érkezve a Sió-csatornán átkelve az Erkel Ferenc utcából érhetjük el a strandot. A strand korábban fizetős strandként működött. Öltözők, zuhanyzók, ingyenes illemhelyek, büfék, kölcsönzők. Árnyékos terület található bőven, ez a kis gyermekes családoknak ideális lehet. Parkolás a strand előtt.
A Sió-csatorna hídja után, az Erkel utcából jobbra letérve, a Bethlen Gábor utca végén találjuk az Újhelyi strandot. Ez korábban fizetős strandként működött. A kerítés, a kapu most is erre utal, de belépődíjat 2017-ben nem szedtek.
A strandon öltözők, zuhanyzók, ingyenes illemhelyek, büfék, kölcsönzők működnek, akár értékmegőrzőt is használhatunk, és csúszda is van.
Járművel parkolni a strand előtti út két oldalán ingyenesen lehet – vagy messzebb, ha itt már nincs hely.

Megközelítés, parkolás: A korábban fizetős Újhelyi strand ma már ingyen használható. Kisgyermekes családoknak ideális hely a sok árnyékos rész miatt.
A szabadstrandon van csúszda, öltöző, zuhanyzó, ingyenes illemhely, valamint működnek még kölcsönzők és büfé is. A strand előtt ingyenes parkolási lehetőség van.

Az Újhelyi strand a Sió-csatorna hídja után, az Erkel utcából jobbra letérve, a Betlen Gábor utca végén találjuk. A Hotel Azúr strandja és a Hotel Residence strandja között található. Ez korábban fizetős strandként működött (kapu, kerítés van, éjszakára bezárják, folyamatosan gondozzák a területet), de belépődíjat 2012-ban sem szednek az előzetes információ szerint. Közvetlenül mellette van egy szabad strand (Deák Ferenc sétány).

I am message box. Click edit button to change this text.

A strandon öltözők, zuhanyzók, ingyenes illemhelyek, büfék, kölcsönzők (vizibicikli, kajak stb.) működnek, akár értékmegőrzőt is használhatunk, és csúszda is van. Járművel parkolni a strand előtti út két oldalán kijelölt fizetős parkolóban lehet Vendégköre főképp az újhelyi városrész magánnyaralóiból tevődik össze. A strand családias hangulatú, minden lehetőség megtalálható a területén a játékra, sportolásra, pihenésre, stb.
A strand családok számára ideális, mivel sekély a parti részen a víz, de kicsit beljebb jókat lehet úszni.

Még több balatoni szabadstrand itt: Balatoni szabadstrandok

A balatoni strandokat pedig itt találod: Balatoni strandok
Képek a siófoki Újhelyi strandról
További siófoki szabadstrandok

Lájkolj minket a Facebookon!

Utolsó módosítás: