Siófok - Újhelyi strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Siófok szabadstrand tekintetében elég jól áll: a Nagystrand és a Sóstói strand kivételével ingyenes partszakaszokkal várják a strandolókat. Siófok Újhelyi strand: 2019-ben is belépődíj mentesen látogatható.

A!

Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

GPS: 46.906453 18.037123 Megközelítés: Siófok, Szigliget utca. A városközpont felől érkezve a Sió-csatornán átkelve az Erkel Ferenc utcából érhetjük el a strandot. A strand korábban fizetős strandként működött. Öltözők, zuhanyzók, ingyenes illemhelyek, büfék, kölcsönzők. Árnyékos terület található bőven, ez a kis gyermekes családoknak ideális lehet. Parkolás a strand előtt. A Sió-csatorna hídja után, az Erkel utcából jobbra letérve, a Bethlen Gábor utca végén találjuk az Újhelyi strandot. Ez korábban fizetős strandként működött. A kerítés, a kapu most is erre utal, de belépődíjat 2017-ben nem szedtek. A strandon öltözők, zuhanyzók, ingyenes illemhelyek, büfék, kölcsönzők működnek, akár értékmegőrzőt is használhatunk, és csúszda is van. Járművel parkolni a strand előtti út két oldalán ingyenesen lehet – vagy messzebb, ha itt már nincs hely. Megközelítés, parkolás: A korábban fizetős Újhelyi strand ma már ingyen használható. Kisgyermekes családoknak ideális hely a sok árnyékos rész miatt. A szabadstrandon van csúszda, öltöző, zuhanyzó, ingyenes illemhely, valamint működnek még kölcsönzők és büfé is. A strand előtt ingyenes parkolási lehetőség van. Az Újhelyi strand a Sió-csatorna hídja után, az Erkel utcából jobbra letérve, a Betlen Gábor utca végén találjuk. A Hotel Azúr strandja és a Hotel Residence strandja között található. Ez korábban fizetős strandként működött (kapu, kerítés van, éjszakára bezárják, folyamatosan gondozzák a területet), de belépődíjat 2012-ban sem szednek az előzetes információ szerint. Közvetlenül mellette van egy szabad strand (Deák Ferenc sétány). I am message box. Click edit button to change this text. A strandon öltözők, zuhanyzók, ingyenes illemhelyek, büfék, kölcsönzők (vizibicikli, kajak stb.) működnek, akár értékmegőrzőt is használhatunk, és csúszda is van. Járművel parkolni a strand előtti út két oldalán kijelölt fizetős parkolóban lehet Vendégköre főképp az újhelyi városrész magánnyaralóiból tevődik össze. A strand családias hangulatú, minden lehetőség megtalálható a területén a játékra, sportolásra, pihenésre, stb. A strand családok számára ideális, mivel sekély a parti részen a víz, de kicsit beljebb jókat lehet úszni.

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1060 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
4/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
3/5
Balaton
4/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek