Siófok Ezüstpart

gps, parkolás, képek, térkép
You are here:
Siófokon a központi Nagystrand mellett több ingyenesen használható szabadstrand is található. A szabadstrandok Siófok keleti és nyugati partján helyezkednek el. Siófok Ezüstpart az utóbbi években teljesen megújul, legalábbis a part menti szállodasort illetően.
Balaton szabadstrand - Siófok Ezüstpart szabadstrand

GPS: 46.904362 18.025438


Megközelítés: Siófok, …

Siófok város közigazgatási területéhez 17 km hosszú balatoni partszakasz tartozik. A Nagystrand mellett számos szabad strand is a turisták rendelkezésére áll.
A szabad strandi területek mentén gondozott zöldfelületek, parti sétányok, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyek, valamint igényesen kialakított büfék, éttermek találhatók. A zavartalan pihenést vizesblokkok és öltözőparavánok biztosítják a fürdőzök számára.

Megközelítés, parkolás: Siófok nyugati részén, a Deák Ferenc sétány mellett, az Újhelyi szabadstrand szomszédságában terül el közel 3 kilométer hosszan az Ezüstpart szabadstrand.
A fűvel fedett parton számos vendéglőt találunk, emellett zuhanyzó és nyilvános mosdó is gondoskodik kényelmünkről. Az aktív nyaralókat épített szabadtéri sportpályák várják, a gyerekek a játszótéren mulathatnak és még egy szabadon használható medence is várja a vendégeket. (KORR!)

A Zamárdi felé haladva a Deák Ferenc sétányon kezdődik egy kb. 3 kilóméter hosszúságú szabadstrand. Közkedvelt szakasz ez a városban.
Számos vendéglátó helyeket találhatunk, nyilvános WC-k és zuhanyzási lehetőségek egyeránt megtalálhatók. Épített szabadtéri sportpályák várják a sportolni vágyókat. A gyerekeknek játszóterek vannak kialakítva.

I am message box. Click edit button to change this text.

Zamárdi felé haladva a Deák Ferenc sétány mellett nagyjából 3 kilométeres szakaszon terül el a siófoki ezüstpart szabadstrandja. A tágas partszakaszon egyaránt van nyüzsgős és nyugodtabb rész is, ahol lehet fürdőzni. Akik szeretnek sportolni azoknak kifejezetten ajánljuk az ott található kosárlabda,- és röplabdapályát és a kültéri edzőrészt, ahol lehet hódolni a mozgás örömének.
A Balaton déli részén a víz fokozatosan mélyül, ezért családoknak is megfelelő választás ez a partszakasz. Az ezüstparton él egy hattyúcsalád is, ami kifejezetten nagy örömet tud nyújtani a gyerekeknek.

Még több balatoni szabadstrand itt: Balatoni szabadstrandok

A balatoni strandokat pedig itt találod: Balatoni strandok
Képek az Ezüstparti szabadstrandról
További siófoki szabadstrandok

Lájkolj minket a Facebookon!

Utolsó módosítás: