Keszthely Déli szabadstrand

Keszthely szabadstrand – képek, gps, parkolás, térkép
You are here:
Keszthely Déli szabadstrand: a strand Keszthely délnyugati, csendes részén található. A keszthelyi szabadstrand könnyen megközelíthető. A szabadstrand Keszthely csendes, nyugodt részén, a városközponttól délre található.
Szabadstrand Balaton - Keszthely Déli szabadstrand

GPS: 46.736728 17.243982


Nyitvatartás: …


Megközelítés: Keszthely. Parkolás a strand mellett.


További információk:

A keszthelyi Déli szabadstrand

Keszthelyen nincsenek szabadstrandok, egy ingyenes fürdőzésre, napozásra alkalmas területet viszont mutatunk… Füves, gondozott, bekerített terület, mely az egyik legjobb választás a nyugalmat keresőknek.

Megközelítés, parkolás: Autóval megközelíteni a Fenéki útról lehet; parkolás a bejárat előtti árnyékos területen.
Nyitvatartás: tavasztól őszig, napközben pedig reggeltől estig.
Nagyobb társaságoknak ideális választás, de magányos napozóknak is ajánlott.

A Helikon strandtól a bicikliúton déli irányba haladva jutunk el Keszthely szabadstrandjához. Autóval is megközelíthető. A strandon WC működik, és büfé is van. A fürdéshez papucs ajánlott! A víz itt lassan mélyül. A nádason túl szép kilátás van a Keszthelyi-öbölre, a vonyarcvashegyi Szent Mihály kápolnára és Fonyód hegyeire.

I am message box. Click edit button to change this text.

Aki a csendet keresi és nincsenek nagy elvárásai annak ideális választás. Valójában egy parkosított területről van szó, félig összefüggő árnyékos területtel, de a napozás szerelmesei is találnak számukra ideális helyet. Bicikli bevihető; mivel közvetlenül a ‘Balatoni kerékpárút‘ mellett található, így bringásoknak is jó választás egy kis pihenő helyszínéül.

Szolgáltatások

WC, büfé, kültéri zuhanyzó.

További információk bringásoknak

A déli part felől közelítve az utolsó szabadstrand illetve kerékpáros pihenőhely Balatonberényben található. Az északi part felől érkezve szabadstrandot kb. Örvényesnél találunk, azt is jó messze a kerékpárúttól. A Balaton nyugati részén elég sűrűn találunk esőbeállókat, többek közt a keszthelyi szabadstrand előtt is van egy. Még több információ a Balaton körüli kerékpárút ezen szakaszáról itt található.

A teljes “Balatoni kerékpárút” leírása pedig itt található.

Még több balatoni szabadstrand itt: Balatoni szabadstrandok

A balatoni strandokat pedig itt találod: Balatoni strandok
Képek a keszthelyi Déli szabadstrandról
További keszthelyi strandok