Balatonszéplaki szabadstrand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Siófokon a központi Nagystrand mellett több ingyenesen használható szabadstrand is található. Siófok Balatonszéplak településrészén terül el az Orgona utcai szabadstrand. A balatonszéplaki strand nagyon népszerű, összefüggő napos és árnyékos területei is vannak. A!

Infók

GPS: 46.985361 17.979750


Nyitvatartás: 7:30 – 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig Kabin: 900/nap, 4.500/hét Szekrény: 600/nap A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

Elhelyezkedés

GPS: 46.895882 17.991374 Megközelítés: Siófok, … Balatonszéplak-felső a Balaton déli partján fekszik, még a tó elején. Ez Siófok után az első megálló a dél-balatoni vasútvonalon, Budapestről kb. 2 óra alatt ér ide a vonat. Az üdülőhelyet fövenyes partjáról régebben Balatonlídó néven ismerték. Azóta is üdülőhelyként működik, a település partszakaszán, a Siófokig elnyúló Ezüstparton nagy üdülőépületek, szállodák, apartmanházak sorakoznak, sok családi házban szintén szállóvendégek fogadására rendezkedtek be. A település nevével szinte kizárólag idegenforgalmi célpontként találkozhatunk. Balatonszéplak 1939-ig Balatonkiliti része volt, ekkor az utóbbiból kiváló Balatonújhely részévé vált, amit viszont 1950-ben Siófokhoz csatoltak. Megközelítés, parkolás: Siófok város közigazgatási területéhez 17 km hosszú balatoni partszakasz tartozik. A Nagystrand mellett számos szabad strand is a turisták rendelkezésére áll. A szabad strandi területek mentén gondozott zöldfelületek, parti sétányok, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyek, valamint igényesen kialakított büfék, éttermek találhatók. A zavartalan pihenést vizesblokkok és öltözőparavánok biztosítják a fürdőzök számára. A fűvel borított strand nagy része napos, a partszakasz két oldalán van néhány fa, amelyeknek árnyékában pihenhetünk kicsit. A vízbe a part menti betonfalra épített lépcsőn át jutunk. A parton mosdó, büfé és vízibicikli kölcsönző várja a fürdőzőket. A strand elsősorban a helyiek körében népszerű. I am message box. Click edit button to change this text. Az Orgona utcai szabadstrand, Balatonszéplak-felső vasútállomástól 2,5 kilométer távolságra található. Autóval érkezve a 7-es útról letérve, az Orgona utcáról lehet megközelíteni. Ez egy átlagos strand, ahol van büfé, mosdó, vízibicikli bérlési lehetőség. Leginkább helyiek és a közeli falvakban élő strandolók látogatják ezt a partszakaszt.

Szolgáltatások

Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 1056 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
3/5
Sportos
3.1/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
2/5
Balaton
4/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek