Balatonmáriafürdő szabadstrandok

Szabadstrand Balatonmáriafürdő – képek, térkép, gps, parkolás
You are here:
Balatonmáriafürdő szabad strandjai a település mintegy 8 kilométer hosszúságban elnyúló tóparti területrészein, közel egyenletes távolságban helyezkednek el.
Minden szabad strandon található játszótér, hulladéktároló, megfelelő vízbejáró, ülőpadok az egyes Szakhatósági előírásoknak megfelelően. Étkezési, ivási és parkolási lehetőség a strandok területén, vagy azok közelében megoldott.

Térkép IDE!

A szabadstrandok mellett Balatonmáriafürdő központjában találjuk a sokféle szolgáltatást kínáló Központi strandot.

Még több balatoni szabadstrand itt: Balatoni szabadstrandok

A balatoni strandokat pedig itt találod: Balatoni strandok
Hajóállomási szabadstrand

A strandon szolgáltatásként ingyenesen használható játszótér, homokozó található, pihenőpadok vannak. Fizetős igénybevétel mellett sportszer, kerékpár és vizibicikli kölcsönzés vehető igénybe, valamint büfén is működik. A strandtól kb. 150 méterre ingyenesen használható parkoló található mintegy 60 db férőhellyel. A strandnak különleges színfoltja, hogy a hajókikötő mellett terül el, ahol a mólón kialakított gyalogút kellemes sétálási, nézelődési lehetőséget biztosít.

Balatoni szabadstrandok - Balatonmáriafürdő szabadstrand

GPS: 46.707075 17.382175


Megközelítés: Balatonmáriafürdő, hajóállomás.

Képek a Hajóállomási strandról
Hullám utcai szabadstrand

GPS: 46.706717 , 17.434812
Nagy füvesített területrésszel rendelkezik (mintegy 16 ezer négyzetméter), a község második központjának tekinthető részén helyezkedik el. A strand előtt közvetlenül mintegy 200 gépkocsi ingyenes parkolására van lehetőség. Kiépített strandröplabdapálya, játszótér, homokozó, pihenőpadok, WC komplexum, zuhanyozók, vízlejárók segítik a fürdeni vágyókat. A területen büfé, vízibicikli kölcsönző, légvár, ugrálóasztal működik.

Képek a Hullám utcai strandról
help
Polgár utcai szabadstrand

GPS: 46.706088 , 17.393928
A területen lévő büfé épületéből a strandra látogatók kiszolgálása megoldott, az ingyenesen igénybe vehető játékok, és homokozó lefoglalhatja a kicsiket. Parkolási lehetőség a bejárat mellett található. Főszezonban vízibicikli kölcsönző működik.

Képek a Polgár utcai strandról
Őrház utcai szabadstrand

GPS: 46.704956 , 17.412060
Ingyenesen használható játszótér és homokozó segíti a kicsik időtöltését. A strandon közvetlenül nincs, de a strand bejáratánál több büfé, kávézó és egyéb üzlet található. A szakhatóságilag előírt felszerelések, berendezések segítik a fürdőzők strandhasználatát. A strand előtt ingyenes parkolásra van lehetőség.

Képek az Őrház utcai strandról
Szabadság utcai szabadstrand

GPS: 46.706360 , 17.401227
A strandra játékok kerültek kihelyezésre, és homokozó található a kicsiknek. A fürdővendégeknek a szakhatóságok által előírtak szerinti illemhely használatot, a hulladékok elhelyezését, a tómeder vízbejárón történő megközelítését biztosítják. A strand előnye, hogy árnyas, csendes, eldugott helyen található, melyet a fokozottan nyugalomra vágyók szívesen keresnek fel.A strandon étkezési és ivási lehetőség, illetve szolgáltatás nincs. Parkolási lehetőség – kisebb számban – a strand bevezető útja mellett található.

Képek a Szabadság utcai strandról
Őz utcai szabadstrand

GPS: 46.706433 , 17.420278
A település egyik legcsendesebb parti területrészén található, legkisebb területtel rendelkező – nem önkormányzati tulajdonú területrészen elhelyezkedő strand. Főszezonban vállalkozó vízibicikli kölcsönzőt, büfét működtet a területen. WC, kiépített vízbejáró, pihenőpadok, hulladékgyűjtők szolgálják a fürdőzőket.

Képek az Őz utcai strandról
Zagytéri szabadstrand

GPS: 46.707286 , 17.378142
… … …

Képek a Zagytéri strandról