Balatonlelle egyedülálló módon több mint négy kilométer hosszú ingyenes partszakasszal rendelkezik. A több kisebb méretű szabadstrand mellett a város közepén, a hajóállomástól nyugatra a 2 kilométer hosszú Nyugati szabadstrand várja a víz szerelmeseit.

GPS: 46.789412 17.685766


Megközelítés: Balatonlelle.

[dt_fancy_title title=”Balatonlelle – Nyugati szabadstrand” title_align=”left” title_size=”h5″ separator_style=”double”]

A sekély, lassan mélyülő tópart kedvelt a kisgyermekes családok körében is. A strand teljes területét – néhol akár száz méter szélességben – szépen gondozott pázsit borítja. A szabadstrand szolgáltatásai: kalandpark, tenisz – és strandröplabda pályák, az óriási csúszda, a vizibicikli és szörfkölcsönző, a játszóterületek, büfék nagyon népszerűek a vendégek körében.

Még több balatoni szabadstrand itt: Balatoni szabadstrandok

A balatoni strandokat pedig itt találod: Balatoni strandok

A Csöpi közi szabadstrand bejáratánál büfé és kizárólag nyaranta üzemelő ABC áll a fürdőzők rendelkezésére. A strandon található szociális helyiség férfi és női WC-vel is.
Néhány további szabadstrand: Hullám utcai szabadstrand, Árvácska utcai szabadstrand, Akácvirág utcai szabadstrand.

Balatonlelle – Szirom közi szabadstrand

GPS: 46.795973 , 17.718865

A Balatonlelle-felsői vasútállomás közvetlen közelében található a Szirom közi szabadstrand. A strand bejárat szerinti jobb oldalán egy büfé üzemel. A büfé után nem sokkal található a szociális épület elsősegélynyújtó helyiséggel, valamint férfi és női WC-vel. A strandon érdekes alakú zuhanyzó áll. A területet nagy fák veszik körbe, így bőven lehet árnyékot találni.

There are no photos with those IDs or post 313 does not have any attached images!
Balatonlelle – Határ utcai szabadstrand

GPS: 46.796974 , 17.725468

Balatonlelle és Balatonszemes határán fekszik a Határ utcai szabadstrand. A strandon kis méretű homokozó és mászóka áll a gyerekek rendelkezésére. Az egész területet hatalmas fák borítják be árnyékkal. A strand közvetlen szomszédságában büfé üzemel.

There are no photos with those IDs or post 313 does not have any attached images!
//]]>