Balatonlelle strand

képek, parkolás, térkép, gps
You are here:
Balatonlelle egyedülálló módon több mint négy kilométer hosszú ingyenes partszakasszal rendelkezik. A több kisebb méretű szabadstrand mellett a város közepén, a hajóállomástól nyugatra a 2 kilométer hosszú Nyugati szabadstrand várja a víz szerelmeseit. A legnagyobb balatonlellei szabadstrand a kikötő nyugati oldalán található.

Térkép IDE!

A balatonlellei Napfény strand és élményfürdő a hajóállomás másik oldalán található.

Még több balatoni szabadstrand itt: Balatoni szabadstrandok

A balatoni strandokat pedig itt találod: Balatoni strandok
Nyugati szabadstrand

A sekély, lassan mélyülő tópart kedvelt a kisgyermekes családok körében is. A strand teljes területét – néhol akár száz méter szélességben – szépen gondozott pázsit borítja. A szabadstrand szolgáltatásai: kalandpark, tenisz – és strandröplabda pályák, az óriási csúszda, a vizibicikli és szörfkölcsönző, a játszóterületek, büfék nagyon népszerűek a vendégek körében.

Balatoni szabadstrand - Balatonlelle Nyugati szabadstrand

GPS: 46.789412 17.685766


Megközelítés: Balatonlelle.

Képek a Nyugati szabadstrandról
Csöpi közi szabadstrand

GPS: 46.795260 , 17.715469
A Csöpi közi szabadstrand bejáratánál büfé és kizárólag nyaranta üzemelő ABC áll a fürdőzők rendelkezésére. A strandon található szociális helyiség férfi és női WC-vel is.

Képek a Csöpi közi szabadstrandról
help
Szirom közi szabadstrand

GPS: 46.795973 , 17.718865
A Balatonlelle-felsői vasútállomás közvetlen közelében található a Szirom közi szabadstrand. A strand bejárat szerinti jobb oldalán egy büfé üzemel. A büfé után nem sokkal található a szociális épület elsősegélynyújtó helyiséggel, valamint férfi és női WC-vel. A strandon érdekes alakú zuhanyzó áll. A területet nagy fák veszik körbe, így bőven lehet árnyékot találni.

Képek a Szirom közi szabadstrandról
Határ utcai szabadstrand

GPS: 46.796974 , 17.725468
Balatonlelle és Balatonszemes határán fekszik a Határ utcai szabadstrand. A strandon kis méretű homokozó és mászóka áll a gyerekek rendelkezésére. Az egész területet hatalmas fák borítják be árnyékkal. A strand közvetlen szomszédságában büfé üzemel.

Képek a Határ utcai strandról
Egyéb balatonlellei fürdőhelyek

További kisebb strandok, fürdőhelyek:
Hullám utcai szabadstrand, Árvácska utcai szabadstrand, Akácvirág utcai szabadstrand.

Képek a Hullám utcai strandról

Lájkolj minket a Facebookon!

Utolsó módosítás: