Zánkai strand

árak, képek, szolgáltatások, térkép, belépők
You are here:
A zánkai strand két bejárattal rendelkező füves szolgáltató komplexum. A strand Zánka központjában, a vasútállomás közelében található. Zánka strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
Balatoni strandok - Zánkai strand

GPS: 46.870384 17.686557


Nyitvatartás: Pénztár: 8 – 18 (július 1 – augusztus 31: 8-19)


Megközelítés: Zánka, Rákóczi utca. Parkolás a strand mellett (ingyenes).


További információk:
Gyermek: 6-14 év között
Kabin: 1.000/nap, 5.000/hét, 18.000/hó, 30.000/idény
Ingyenes a belépés 6 év alatti gyermekeknek.
17.00 után: 300
Családi jegy (2+1 / 2+2 / 2+3): 1.300 / 1.500 / 1.600

Belépődíjak 2018-ban
A zánkai strand

A strandon belül több fejlesztés eredményeképpen mára megújult a két homokos játszótér, járda, az öltözőkabin sor, a mosdók és zuhanyzók, homokos sportpálya. Az utóbbi években egy homokos fövenyű, lassan mélyülő öblöt alakítottak ki a kisgyermekes családok részére. A kisgyermekes családok számára nagy örömet jelent a homokföveny, mindemellett ingyenes parkolási lehetőséget, Wi-Fi szolgáltatást biztosítanak a strandolni vágyó idelátogató vendégeknek. A fürdőzők biztonságát a Balatoni Vízimentő Szolgálat felügyeli.

Megközelítés, parkolás: … … … .

A strand mindkét végén beemelő szerkezetek segítik a mozgássérültek vízbejutását. Egy korábbi öltözőből őrzött kerékpártárolót alakítottak ki, amibe akár csomagokkal együtt is el lehet helyezni az értékesebb bicikliket.

A zánkai strand hatalmas területen, két bejárattal várja a strandolókat.

A 2016-os szezon újdonsága a vonalkódos beléptető rendszer, amit mindkét bejáratnál kiépítettek. Ugyancsak új az ingyenes telefon- és tablettöltő, ahol személyenként zárt rekeszekben lehet ingyenesen tölteni az eszközöket.

Szolgáltatások

Ingyenes: parkolás, Wi-Fi a strand egész területén, szabadtéri zuhanyzók, szabadtéri öltözők, árnyékolt homokos játszóterek, homokos sportpályák, vízimentő szolgálat, orvosi ügyelet, mosdó és WC használat

Kerékpárosbarát szolgáltatások

A kerékpárokat a strand területén, a bejárat mellett, kamerával megfigyelt területen ingyenesen lehet elhelyezni. Lehetőség van zárt tárolóban is elhelyezni a kerékpárokat – díjfizetés ellenében. A balatoni bringakörút közvetlenül a zánkai strand mellett halad el.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a zánkai strandról

Lájkolj minket a Facebookon!

Utolsó módosítás: