Szigliget egyik büszkesége az évente folyamatosan korszerűsített strand. A csodálatos környezetben megépült fürdőhely minden igényét kielégíti az idelátogatónak. Különösen jól érezhetik itt magukat a gyermekekkel érkező családok. A kisgyermekek részére sekély, homokos partszakasz van kialakítva.

GPS: 46.785844 17.436677


Nyitvatartás: 9:00 – 19:00


Megközelítés: Szigliget, Soponyai u. Parkolás a strand mellett (ingyenes).


További információk:

[dt_fancy_title title=”A szigligeti strand” title_align=”left” title_size=”h5″ title_color=”title” separator_style=”double” title_bg=”enabled”]

Fürdés után homokvárat építhetnek, hintázhatnak, míg a nagyobbak labdajátékokkal is tölthetik az időt. A sok virággal díszített parton mintegy 18 000 négyzetméter területen napos és árnyékos részek váltakoznak. A kényelmesebb pihenésre vágyók napozóágyakat kölcsönözhetnek. A vízi sportokat kedvelők vízibiciklit, egyéb eszközöket bérelhetnek.
A vendéglátóhelyeken hűtött italok, melegkonyhás étkezési lehetőség színvonalas kiszolgálással várják a vendégeket. Működik még fagyizó, salátabár, élelmiszerbolt, ajándékbolt, strandcikk-árus, hírlapárus, információs iroda.
A strand területén újonnan épült, színvonalas öltözők, kabinok, zuhanyzók, WC-k állnak a vendégek rendelkezésére.

Ingyenes: büfé, légvár, homokozó, hinta, csúszda, napozóágy, napernyő, vízibicikli, szörf, csónakbérlés, röplabda, foci- és kosárlabdapálya

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
//]]>