Siófok - Gamászai strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Siófok Gamászai strand: Siófok egy igazi üdülőparadicsom, annak minden előnyével, ezért sokan választják nyaralásuk színhelyéül. Bármily hihetetlennek hangzik, itt is van egy kevésbé ismert fürdőhely, a Gamászai strand. A strand Siófok keleti szélén található.
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A Gamászai strand Siófok és Balatonvilágos közigazgatási határán fekszik, siófoki területen. A mintegy 120 méter hosszúságú, 30-40 méter szélességű területen a pázsitot kisebb-nagyobb fák árnyékolják, így a napozók és az árnyékban pihenős társaságok is találnak maguknak kényelmes helyet. Megközelítés, parkolás: A Baross Gábor utca végén, Siófok és Balatonvilágos határában található, és ez Siófok legkisebb strandja. A fürdőzők között sok a helyi lakos, akik érthetően előnyben részesítik az apró, eldugott kis strandot a nagyobbakkal szemben, ahol már lépni sem lehet a turistáktól – ennek ellenére a látogatóba érkezőket is szívesen látják, hiszen itt mindenkinek jut elegendő tér. A part kavicsszórásos, a fürdő területén van étkezési lehetőség az összes klasszikus Balaton-parti fogással, és bérelhetsz csónakot vagy vízibiciklit is. Siófok legkisebb strandja. A hangulat családias, amihez nagyban hozzájárul, hogy a vendégek többsége első látogatáskor beleszeretett a strandba, és évek óta visszajár. A strand Siófok ÉK-i szélén, a világosi magaspart alatt, a város határától mintegy 100 méterre található. Megközelíteni legegyszerűbben a balatonvilágosi vasútállomástól lehet. Egyéb belépődíjas siófoki strandok: a Nagystrand a hajóállomás mellett, a Sóstói strand pedig a település keleti oldalán található. Továbbá Siófokon több ingyenesen használható strand is található.

Szolgáltatások

A bringákat be lehet vinni a strand területére. A strand közvetlenül a Balatoni kerékpárút mellett helyezkedik el, így bringásoknak ideális választás lehet egy kis pihenő helyszínéül.

GPS: 46.953739 18.147841


Nyitvatartás: 9:00 - 18:00


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Napozóágy: 700

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 702 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
4/5
Bringabarát
4/5
Bababarát
3/5
Balaton
5/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek