Siófok Gamászai strand

Strand Siófok – képek, szolgáltatások, árak, térkép, belépők
You are here:
Siófok Gamászai strand: Siófok egy igazi üdülőparadicsom, annak minden előnyével, ezért sokan választják nyaralásuk színhelyéül. Bármily hihetetlennek hangzik, itt is van egy kevésbé ismert fürdőhely, a Gamászai strand. A strand Siófok keleti szélén található.
Balaton strandok - Siófok Gamászai strand

GPS: 46.953739 18.147841


Nyitvatartás: 9:00 – 18:00


Megközelítés: Siófok Gamásza.


További információk:
Napozóágy: 700

Belépődíjak 2017-ben
A siófoki Gamászai strand

A Gamászai strand Siófok és Balatonvilágos közigazgatási határán fekszik, siófoki területen. A mintegy 120 méter hosszúságú, 30-40 méter szélességű területen a pázsitot kisebb-nagyobb fák árnyékolják, így a napozók és az árnyékban pihenős társaságok is találnak maguknak kényelmes helyet.

Megközelítés, parkolás: A Baross Gábor utca végén, Siófok és Balatonvilágos határában található, és ez Siófok legkisebb strandja.

A fürdőzők között sok a helyi lakos, akik érthetően előnyben részesítik az apró, eldugott kis strandot a nagyobbakkal szemben, ahol már lépni sem lehet a turistáktól – ennek ellenére a látogatóba érkezőket is szívesen látják, hiszen itt mindenkinek jut elegendő tér. A part kavicsszórásos, a fürdő területén van étkezési lehetőség az összes klasszikus Balaton-parti fogással, és bérelhetsz csónakot vagy vízibiciklit is.

Siófok legkisebb strandja.

A hangulat családias, amihez nagyban hozzájárul, hogy a vendégek többsége első látogatáskor beleszeretett a strandba, és évek óta visszajár. A strand Siófok ÉK-i szélén, a világosi magaspart alatt, a város határától mintegy 100 méterre található. Megközelíteni legegyszerűbben a balatonvilágosi vasútállomástól lehet.


Egyéb belépődíjas siófoki strandok: a Nagystrand a hajóállomás mellett, a Sóstói strand pedig a település keleti oldalán található. Továbbá Siófokon több ingyenesen használható strand is található.

Szolgáltatások

Kerékpárosbarát szolgáltatások

A bringákat be lehet vinni a strand területére.
A strand közvetlenül a Balatoni kerékpárút mellett helyezkedik el, így bringásoknak ideális választás lehet egy kis pihenő helyszínéül.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a siófoki Gamászai strandról

Lájkolj minket a Facebookon!