Siófok egy igazi üdülőparadicsom, annak minden előnyével, ezért sokan választják nyaralásuk színhelyéül. Bármily hihetetlennek hangzik, itt is van egy kevésbé ismert fürdőhely, a Gamászai strand. A Latinka utca végén, Siófok és Balatonvilágos határában található, és ez Siófok legkisebb strandja. A hangulat családias, amihez nagyban hozzájárul, hogy a vendégek többsége első látogatáskor beleszeretett a strandba, és évek óta visszajár.

GPS: 46.953739 18.147841


Nyitvatartás: 9:00 – 18:00


Megközelítés: Siófok Gamásza.


További információk:
Napozóágy: 700

[dt_fancy_title title=”A siófoki Gamászai strand” title_align=”left” title_size=”h5″ title_color=”title” separator_style=”double” title_bg=”enabled”]

A fürdőzők között sok a helyi lakos, akik érthetően előnyben részesítik az apró, eldugott kis strandot a nagyobbakkal szemben, ahol már lépni sem lehet a turistáktól – ennek ellenére a látogatóba érkezőket is szívesen látják, hiszen itt mindenkinek jut elegendő tér. A part kavicsszórásos, a fürdő területén van étkezési lehetőség az összes klasszikus Balaton-parti fogással, és bérelhetsz csónakot vagy vízibiciklit is.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
//]]>